Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
Allahım sana şükürler olsun gelmiş gönlümün efendisi
-
ben de p37:87,6 puanla başvuracam. başvurabilecek bölümler arasında sıralamam 196. "bana gelir mi?" diye soranı dövmeseler ben de sorardım
-
P-37 90.4 , gelme ihtimali nedir? Kurumun daha önce kaçla kapattığını falan bilen var mı? Sınav konuları bakımından ayrı bi hazırlık gerektiriyor çünkü ona göre umutlanalım
-
@dellafeu bence sana gelme ihtimali hayli yüksek hocam. Her gün 3-4 saat ayırır, not tutar ve neye çalışacağını paniklemeden bilen birisiysen kuruma girmen hiç zor değil.
-
@antimülakat güzel kardeşim 1-2 puanla sınava girmeye hak kazanamadım demişsin.. Kaçla kapatmıştı hatırlıyor musun
-
@reagan hocam bölüm bazlı çağırma olmuştu. Kamu yönetimi 85-86 civarı. Uluslararası ilişkilerde 83 civarı diye aklımda kalmış. Kurumunda ilk uzman yardımcılığı alımı idi. Yıl 2013 bu arada son alım değil, ilk alımdı.
-
@parşömen inşallah hocam. Açıkçası sınavın klasik olması ürkütücü. Test olsa hadi bir nebze ufak tekrarlarla hatırlanır derim de; klasik demek büyük sıkıntı demek. Hakkımızda hayırlısı artık
-
26 Nisan 2015 tarihindeki alım
6 kamu p33 ten almış yine 20 katı taban 80.14
5 uluslar p88 ..taban 82.67
3 hukuk p109 ..taban 75.11
-
@aslan-reyiz mevcut ilan bölüme göre alınmıyor değil mi
-
Örneğin adam ulus çıkışlı fakat kamu puanı daha yüksek ve p30 dan başvurdu bu sıkıntı olmaz degilmi hocam
-
@guymagduru, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
Örneğin adam ulus çıkışlı fakat kamu puanı daha yüksek ve p30 dan başvurdu bu sıkıntı olmaz degilmi hocam
Yok hocam kamu-siyaset mezunu ol tm o 3 puan türünden hangisi yüksekse onu kullanırsın tek tek ayırmamış kamu p30 ulusla p33 vs diye 2015 teki ilan ayırmıştı.
-
Selamın Aleyküm dostlar. Hayirli ugurlu olsun hepinize ozellikle kamu ve uluslar arasi mezunu arkadaslara. Gercekten meslege uygun puan turu ve ilan belirleme cizgisini bozmayan kurumu da tebrik etmek lazim.
Bir meslek tanitimi hazirlariz insallah. Kutum guzel meslek guzel. Sinav guzel. Ancak okunurken ozellikle yoruma acik sorularda yazim bicimi ve yazinin kompuzosyonu bilhi kadar onemli. Cok iyi kagit vererek sinavi kazanamayan arkadaslarim oldu. O nedenle nasil bilgiyi metinlestireceginiz konusunda hazirlik yapmaya calisin.
Allah yar ve yardimciniz olsun hepinizin.
-
Ic işlerinin bünyesinde uzmanlık hayalim:) herkese hayırlı olsun. P30 188 siralamam 5 bölümde gelir inşallah. 90 + sınava hazirlanmayacak guzide arkadaslarimiz 80+ biz kardeslerinin önünü açar diye umuyorum
-
İnşallah gerçekten sınava hazırlanacak olan arkadaşlar başvurur öylesine puanım yetiyor basvurayim muhabettin dönmez diye yemeni ediyorum.
-
@dikey hocam sizin puanınız kaç?
-
@parşömen 87.6 kardeşim
-
@dikey hmm p37'de önümde 195 kişi var. p30'da (p37'de olanlardan 20 küsürünün bu puanda da önümde olduğunu varsayarsak) 165 kişi var.. bi 165 kişi de p33'te önümde insan olsa... 525 kişide başvuran 160 kişi arasına girmem gerek 87.6 puanla.
yemin ediyorum a milli takımın turnuvalarda gruptan çıkma algoritmalarını hesaplar gibi hissettim
-
Merhabalar son açılmış olan sınava kamu yönetimi bölümünden girmiştim. Hatırladığım kadarıyla 5 soru sorulmuştu. Bunlar;
1- Sözleşmeci düşünürlerin devlet kavramına bakış açılarının nasıl olduğunun karşılaştırılması isteniyordu.
2- küreselleşme ile ulus devlet ilişkisi bağlamında bir değerlendirme istenmişti
3- kurumun hizmet birimlerinin görev alanlarını sormuşlardı.
Belirttiğim gibi bunlar benim aklimda kalkanlardır. Sinav yaklaşık 3 yıl önce yapılmıştı hata olması muhtemeldir.
Diğer ikisini hatırlayamadım hatırlarsam yazarım inşallah. -
@garip teşekkür hocam , hatırlaman babında diğer sorulardan biri yönetim bilimi ile ilgili diğeride kompozisyon olabilir mi ?
-
@garip, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
Merhabalar son açılmış olan sınava kamu yönetimi bölümünden girmiştim. Hatırladığım kadarıyla 5 soru sorulmuştu. Bunlar;
1- Sözleşmeci düşünürlerin devlet kavramına bakış açılarının nasıl olduğunun karşılaştırılması isteniyordu.
2- küreselleşme ile ulus devlet ilişkisi bağlamında bir değerlendirme istenmişti
3- kurumun hizmet birimlerinin görev alanlarını sormuşlardı.
Belirttiğim gibi bunlar benim aklimda kalkanlardır. Sinav yaklaşık 3 yıl önce yapılmıştı hata olması muhtemeldir.
Diğer ikisini hatırlayamadım hatırlarsam yazarım inşallah.Teşekkürler hocam