"Ne zaman açiklayacaklar şu sinavi ya" diye bisey sormucam arkadaslar Ama ne yazik ki sinav sirasinda yaşanmiş olan kötü bi hadiseden bahsetmek istiyorum. Kpss'den sonra askere gitmiş olan bir arkadaşim da ilgili sinav icin komutanindan binbir güçlükle izin alarak bu sinav icin Ankara'ya gelmisti ancak sinava giremedi. Çünkü sinava girmek icin bahcede beklerken cuzdani çalınmıştı cocugun ve kimligi de cüzdandaydı. Asıl sıkıntı bu da degil aslinda herkesin başina gelebilir böyle birsey ama asıl insani kotu eden durum şu ki; arkadaslar benim arkadasimin cüzdanı sinav binasinda 3. Katta kenara atilmiş bir vaziyette bulundu! Böyle bir sey nasil olur diye dusunurken polisin ulaştığı kamera kayitlari neticesinde ne yazikki arkadasimin cuzdani sinava girecek olan 'birisi' tarafindan icindeki paralar boşaltildiktan sonra kenara atilmiş. Uzun lafin kisasi lütfen bundan sonraki sinavlara girerken cok dikkatli olun arkadaşlar zira aramizda 90'lı puanlari olan bir 'hırsız' da var ve bizimle beraber bir cok kurum sinavina da girecek gibi gozukuyor ne yazik ki.. Allah ıslah etsin..
steward
@steward
steward tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
RE: TY Forumda Yozgatlı Rüzgarı
+1 beni de ekleyin. Dünyadaki 5 kıtaya ayak basmış olmama rağmen henüz Yozgat sınırlarına hiç girmemiş bir Yozgatlı olarak bende Yozgatlıyım diyebiliyorum
-
RE: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
Bu cuma da ayni cevabı aldım arkadaşlar haberiniz olsun. Ancak yuksek ihtimalle bayramdan sonraki hafta elimize geçmiş olur diye de eklediler.
-
RE: Özel sektör maaşları 2018
Thy'de Kabin Memuru maaşları yillara gore yillik ortalama kazanci şu şekilde;
0-2,5 yıl : 5000-6500
2,5-5 yıl: 7500-9000
5 yil uzeri: 10.000+
Thy'de pilot maaslari;
0-5 yil: 18.000-22.000
5 yil uzeri: söyleyemem rakamlar kifayetsiz kalor -
RE: THY KABİN MEMURU ALIMI
Sorusu olan arkadaşlara elimden geldiğince yardimci olabilirim arkadaşlar. Ben bu mesleği icra ediyorum yaklaşık 3 yıldır.
-
RE: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
Arkadaşlar kurumun sitesinde başvuru yaptiğimiz o sekmeye tıklayıp istedigi bilgileri girdikten sonra 'Başvuru Durumu Sorgula' dediğinizde şöyle birşey çikicak karşiniza;
-
Başvuru Dilekçeniz Kuruma ulaşmış olup Kurum tarafından değerlendirilmektedir.
-
Yazılı sınava katılmaya hak kazananların listesi daha sonra açıklanacaktır.
Burdan postanız gitmiş mi gitmemiş mi ögrenebilirsiniz.
-
-
RE: TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
Ahh @yalnızkurt ahh.. 4 gündür 85 altını görmez diye tahminde bulunuyosun, anlaşilan bugün de seni arayıp bilgi verdiler. Kesin olmayan bilgilerle heyecan ihdas etme lütfen. Liste 13'ünde açıklanacak ben bugun başvuran 220 küsürüncü kişiydim ve sordum da kaçla kapatır diye hiç bir fikrimiz yok henüz hesaplamadık dediler. Kaldı ki henüz mesai bile kapanmadı hâlâ başvuranlar bile vardir.
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
...
Sana bu son mektubu artık senden mektup beklemedigimi söylemek için yaziyorum Pollyanna...
...
Didem Madak- Pollyanna'ya Son Mektup -
RE: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
@terkiphatasi hehehe o zaman 1992 yılinda aldiklari 90 kişiyi ikiye bölüp sabahçı öğlenci yapmişlar hocam. Başka açiklamasi olamaz
steward tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@karacaayt rica ederim hocam bu hafta da arayip bilgilendiririm sizleri hiç merak etmeyin biraz gec oldu ama kusura bakmayin size de iyi bayramlar
-
@duyguuu37 aynen öyle hocam kesinlikle katiliyorum! Çalişanlarin çok buyuk bi kısmı aslinda kaçip kurtulmak istiyo bu meslekten ama paraya aliştiktan sonra çikmasi ve bu yogunlukta başka bi iş bulmaya calismasi cok zor oldugu icin gidemiyolar ve 45'li yaşlarima gelince de emekli edilip 65 yaşini beklemeye basliyolar.. ve kapaniş..
-
@buseneatanıyorum evet dövme ve boy-kilo konusunda işe alirlarken çok hassaslar
-
Thy'de Kabin Memuru maaşları yillara gore yillik ortalama kazanci şu şekilde;
0-2,5 yıl : 5000-6500
2,5-5 yıl: 7500-9000
5 yil uzeri: 10.000+
Thy'de pilot maaslari;
0-5 yil: 18.000-22.000
5 yil uzeri: söyleyemem rakamlar kifayetsiz kalor -
Bu cuma da ayni cevabı aldım arkadaşlar haberiniz olsun. Ancak yuksek ihtimalle bayramdan sonraki hafta elimize geçmiş olur diye de eklediler.
-
Tabiki de memnuniyet duyarim kiymetli meslektaşlarim @son-kurşun @Shady1 ,ben her hafta haberdar ederim sizleri de
-
@son-kurşun pardon hocam Eylül'ü tarif edip Ekim yazmişim :)) Eylül demek istedim ben yanliş olmus
-
@shady1 ben düzenli olarak her Cuma ariyorum. Malesef bizim elimizde olan hic bisey yok tamamen emniyetin elinde diyorlar. Ama 60 gunu gecmemesi gerekiyomuş diye de bi açik kapi biraktilar. Yani muhtemelen bayramdan sonraya kalicak, o hafta ararlarsa da en erken Ekim ayı işbaşı diyebiliriz arkadaslar.
-
RE: TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
@ricardo46 aynen hocam Bayram Yetişgen de donerse size beni de bilgilendirir misiniz? Muhtemelen ayni soruyu sorucaz
-
@shady1 tabikide tanisiriz hocam hatta işin ilk günü bi TY ailesi olarak çay içeriz :))