Telgraf ne arkadaşlar tebligat olmasın o ?
karacaayt
@karacaayt
karacaayt tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
RE: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@sorgusuzsualsiz , @iktisadii34 , @BaşMüfettiş Arkadaşlar aşağıdaki metni hazırladım. Uygun görürseniz bana isimlerinizi ve mail adreslerinizi özelden atın veya ben size atıyım gönderelim maili. Diğer arkadaşların da katılımını beklerim.
Sayın Celal Önal;
Bizler 23 – 26 Ocak 2018 tarihlerinde yapılan müfettiş yardımcılığına giren adaylarız.
Bildiğiniz gibi yapılan mülakata sınavının ardından 4 ay kadar geçmesine rağmen mülakat sonuçlarına dair hiçbir açıklama yapılmadı. Bu durum sonuçları heyecanla bekleyen bizler için oldukça yıpratıcı bir hale dönüştü. Bu konu ile ilgili telefonla bakanlığa ulaştığımızda sağlıklı bir bilgi alamadığımız için size mail atmayı uygun gördük.
Celal Bey, sonuçlarının açıklanması ile ilgili gelinen son durum ve tahmini de olsa ne zaman açıklanacağına dair kısa bir bilgilendirme yapmanız bizleri çok mutlu edecektir. Umarız size herhangi bir rahatsızlık vermemişizdir.
Saygılarımızla;
İsimler -
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Adaletin bu mu Halkbankası? Benden 10 puan az alanı barajı düşürüp uzmanlık mülakatına çağırıyorsun beni 2 soru için eliyorsun.
-
RE: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1 Heyecanla güvenlik soruşturmasının bitip işe başlamayı bekliyorum.
-
@shady1, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@karacaayt hocam zaten sana telefonda gerçek süreci asla söylemezler. Soruşturma diyecekler, bilmiyoruz diyecekler , gelmedi diyecekler vs vs gecistirecekler bunu bilmen lazim. Birilerinin keyfini bekledigimiz cok açik. Şurda 80 kisinin sorusturmasinin bu kadar uzun sürmesi normal degil.
Dedigin sıkıntilar diger kurumlarım sorusturmasinda da olabilecek seyler ama onlarda boyle uzun surmuyo nedense.
Israrla yazin denmesinin sebebi de kurumda illa ki birilerinin tanidigi vardir bunlar da bi seyler duymuslardir. Yani sana bana telefonda soylenmeyen sureci bu sekilde öğrenebiliriz.Yok hocam benim anladığım tamamen güvenlik soruşturması. Ben Sivil Havacılığın mülakatına girdim. Mülakattan üç hafta sonra sonuçları açıkladılar yedeğe kalmışım. Aradım asil ne zamana kadar gelmezse bana hak geçer diye? Dediler ki biz şimdi asillere güvenlik soruşturması yapıcaz oda 4 ay kadar sürüyor ondan sonra asil işe başlamazsa hak sana geçer dedi.
Zafer Kalkınma ajansında mülakata girdim mülakatta sordular beklediğin başka yer varmı? Bende işte sgk var 5 ay oldu açıklamadı güvenlik soruşturması uzamış diyorlar felan dedim. Genel sekreter direkt biz de güvenlik soruşturması yapıcaz bizim sonuçları da hemen bekleme dedi. Çıkarken bir daha terkrarladı üstüne.
Bir de Çevre Şehircilikte mülakat sonunda üstatlardan biri sordu başka kurumdan mülakat sonucu bekliyor musun? Bende sgk'yı felan anlattım şu kadar ay oldu açıklamadılar diye. üstat dedi: niye o kadar uzun sürüyormuş arayıp sormuyor musun neden uzamış diye. Bende dedim güvenlik soruşturması uzadı diyorlar dedim. O da güvenlik soruşturması o kadar uzun mu sürüyormuş dedi. Ben de bilemiycem dedim ama içimden sizi de göreceyiz dedim.
-
@del-piero, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Bazılarımız hala güvenlik soruşturmalarının devam ettiğini sanıyorlar!Benim önerim süreci kısaltma çabası değil,bilgi edinmek amaçlıydı..Çözüm aradığımız nokta 'bekliyor oluşumuz' değil 'belirsizlikler'..Neyse belirsizlikten muzdarip olan pek kimse yok anlaşılan bu başlıkta..Gelmek bilmese de sürecin sonuna kadar 'timsah mod' takılmak bu başlık için en iyi seçenek..
Kardeş yapalım ne istiyorsanız. Celal beyin mail adresi var at bir mail altına benim adımı da yaz. Arayın bakanlığı randevu alamaya çalışın bakandan veya yetkili birinden ben Ankaradayım gelirim. Dilekçe verin ben de imzaların. Bimer' e yazın. Ama alacağınız cevap belli yani. Üzücü ama ülkemizde böyle maalesef. Yani bir de bunu düzeltmek için uğraşmaya gelene kadar o kadar aksaklık varki yani günün sonunda başka şeylere üzülmekten o kadar beklediğine üzülmüyorsun.
Özetle buyrun ne yapmak istiyorsanız yapın benden tam destek. (twitter garip) Sevgiler saygılar.
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@harmenihas karacaayt@hotmail.com size zahmet bana da gönderir misiniz?
-
RE: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@steward Bilgilendirme için teşekkürler, iyi bayramlar şimdiden.
-
Ben de aradım bu gün kurumdan iki kişi ile görüştüm. İkiside gövenlik soruşturması devam ediyor dedi. Başka bir bilgi alabilmek için biraz dil döktüm ama başka bir şey söylemediler. Hayırlısı bakalım.
karacaayt tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Telgraf ne arkadaşlar tebligat olmasın o ?
-
Arkadaşlar yeni bir gelişme var mı?
-
Umudunuzu kırmak istemezdim ama bu gün sabahtan aradım. Yetkili kişiler izinli olduğu için süreç hakkında bilgi dahi alamadım. Pazartesi ararsanız gerekli bilgileri alırsınız dediler sadece.
-
Ben de aradım bu gün kurumdan iki kişi ile görüştüm. İkiside gövenlik soruşturması devam ediyor dedi. Başka bir bilgi alabilmek için biraz dil döktüm ama başka bir şey söylemediler. Hayırlısı bakalım.
-
@steward Bilgilendirme için teşekkürler, iyi bayramlar şimdiden.
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@harmenihas karacaayt@hotmail.com size zahmet bana da gönderir misiniz?
-
@shady1 Heyecanla güvenlik soruşturmasının bitip işe başlamayı bekliyorum.
-
@shady1 Önce usulünce bir adet mail atmak daha uygun olur. Eğer cevap gelmez ise duruma farkındalık olması açısından sizin dediğiniz olabilir. İnsanlarında işi gücü var fazla bunaltmamak gerekir. Bu benim fikrim size şunu yapın bunu yapmayın diyemem. İsteyen kendi atsın isteyen benim atacağım maile katılsın.
-
Arkadaşlar maili daha göndermedim. Bana isminizi ve mail adresinizi atın veya benden talep edin ben göndereyim ismimi ve mail adresimi. Değerlendirmeniz için yarın da bekler çarşamba günü atarım maili. Çok kişi olursa daha etkili olur ama kimse göndermek zorunda değil. Tabi ben de tek olarak mail atarsam cevap gelirse burada gelen cevabı söylemek zorunda değilim.