@bahar27 bu soruyu sorarken eğer ciddiyseniz, bence hiç başlamayın
Son Kurşun
@Son Kurşun
Son Kurşun tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
RE: KPSS A Derece Yapanların Tecrübeleri
@shady1, içinde söyledi: KPSS A Derece Yapanların Tecrübeleri
@Son-Kurşun ve @golden-ratio sizin de diyecekleriniz vardir diyorum hani
ah bi derecem olsa da şurda anlatsam hocam Ama yok işte...
Ben ya nasip diyerek, çalışmanın önemine dikkat çekebilirim sadece. Kazanamadığım sınav oldu mu, oldu. Mülakatlardan elendim mi elendim, ancak vazgeçmedim. Bu işte belli bir eşik var onu aşınca önce sınavları kazanmaya başlıyorsun. Sonrasında da bir gün geliyor ve beklediğin o kazananlar listesinde adını görüyorsun. Bunu gördüm ben.
Nacizane benim tecrübem diyebileceğim ve buraları okuyup da hayaller kuran arkadaşlara tek tavsiyem tek şey "vazgeçmeyin". İlk ayağınız tökezlediğinde ümidinizi yitirmeyin.
Özellikle de; olmaz, kazanamam diye düşünüp sınavlara başvurmamazlık etmeyin. -
RE: Neden Tercihini Yap'a Erişemiyorsunuz? :)
Bence uzun vadede bu iş siteye zarar verebilir. Tabiki makul düzeyde reklam olmalı. Ama genelde bu iş adblock engeli ve küçük reklamlarla başlıyor, sonraları sayfayı kaplayan saniye saydıran reklamlara varıyor.
Haliyle hiç kimse buna maruz kalmak istemez. Umarım bu yola gidilmez ilerleyen zamanlarda. -
RE: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
Arkadaşlar hayırlı olsun herkese.
@Shady1 Mail ulaştı bana da. Bi ara bence. -
RE: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@son-kurşun :)) doldurma talimatlari ile metin uyuşmuyor malesef ben de fark ettim sorun olmaz heralde
Yeniden form yollamazlarsa veya bilgilendirmezlerse bi arayıp sorarız.
Formu baştan yazacak halimiz yok -
RE: 2018 Guy Alımı
Ağlamayana meme yok ! Lütfen herkes twitter'dan üzerine düşeni yapsın. "Twitter'ım yok" bahanesine sığınmasın kimse.
Bir hesap açmak sadece 5 dakikanızı alır.
Olumlu duyumlar da gelmeye başlamışken, haydi millet! -
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@thorstein-veblen üstad azmine hayranım.
-
@shady1 tmsf'yi unuttular heralde hocam
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Tebrik ederim. Çok şükür ki Allah bu duyguyu yaşattı bize
Son Kurşun tarafından gönderilen son iletiler
-
@nešter durum vahim o zaman. Biz haftaya falan baslamayi umuyorduk. Simdiye kadar 1 kisinin gs'si ulastiysa daha çok bekleriz. Allah sabır versin herkese.
@NeŠteR hocam size de ayrica teşekkürler durumdan haberdar ettiğiniz icin.
-
@steward ekime çok var hocam naptınız
-
RE: KPSS A Derece Yapanların Tecrübeleri
@shady1, içinde söyledi: KPSS A Derece Yapanların Tecrübeleri
@Son-Kurşun ve @golden-ratio sizin de diyecekleriniz vardir diyorum hani
ah bi derecem olsa da şurda anlatsam hocam Ama yok işte...
Ben ya nasip diyerek, çalışmanın önemine dikkat çekebilirim sadece. Kazanamadığım sınav oldu mu, oldu. Mülakatlardan elendim mi elendim, ancak vazgeçmedim. Bu işte belli bir eşik var onu aşınca önce sınavları kazanmaya başlıyorsun. Sonrasında da bir gün geliyor ve beklediğin o kazananlar listesinde adını görüyorsun. Bunu gördüm ben.
Nacizane benim tecrübem diyebileceğim ve buraları okuyup da hayaller kuran arkadaşlara tek tavsiyem tek şey "vazgeçmeyin". İlk ayağınız tökezlediğinde ümidinizi yitirmeyin.
Özellikle de; olmaz, kazanamam diye düşünüp sınavlara başvurmamazlık etmeyin. -
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@emredurmaz, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
hocam yarın sabah sınav komisyonu oecd de toplanacak inşallah öğleden sonra diyelim
Arkadaşlar her şeye inanmayın artık yeter
-
@shady1 arasınlar diye bekliyoruz hocam. İletişim kuran olursa burdan haber verir sanırım. ben de haber yok.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Tebrik ederim. Çok şükür ki Allah bu duyguyu yaşattı bize
-
@shady1 tmsf'yi unuttular heralde hocam
-
RE: Neden Tercihini Yap'a Erişemiyorsunuz? :)
Bence uzun vadede bu iş siteye zarar verebilir. Tabiki makul düzeyde reklam olmalı. Ama genelde bu iş adblock engeli ve küçük reklamlarla başlıyor, sonraları sayfayı kaplayan saniye saydıran reklamlara varıyor.
Haliyle hiç kimse buna maruz kalmak istemez. Umarım bu yola gidilmez ilerleyen zamanlarda.