Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
@stresliyim06 büyük ihtimal bence belki altına bile düşecektir.
-
@kazm kaymakamlık ve sgk açıklansa iyi olacaktı.
-
Bugün 2 arkadaş başvurduk elden 69 kişi vardı. Postayı bilemiyorum. 3 gün kaldı bakalım. Tahminim 87-88 arası kapatacak
-
@monser bende o aralıkta bekliyorum sürpriz olursa 86 kusur görecektir. açıkcası ben başvuru yapmayı düşünmüyorum puanım yetecek diye her sınava atlayıp masraf yapıp emek harcamayayım nitekim başarabileceğim bir sınav değil bu
-
@kazm Haklısınız hocam benim puan 85 ama ankara'da yaşadığım içn başvuru yaptım. Kpss süreci derken insan kendi bölümünü maalesef unutuyor ne siyaset bilimi ne de kamu yönetimi kalıyor iktisat,muhasebe,maliye ön plana cıkıyor.
-
Sınavda başvuru yaptığımız puan türüne göre mi sorular önümüze gelecek yoksa mezun olduğumuz bölüme göre mi?
Ben Kamu Yönetimi mezunuyum ancak KpssP37’den başvuru yaptım sadece Siyaset Bilimi, Siyasi Tarih ve Yönetim Bilimi konularından mı sorumu olacağım acaba. -
@eşref-i-mahlukat mezun olduğunuz alandan sorumlu olursunuz
-
@pnyx-cratos Teşekkürler hocam.
-
@eşref-i-mahlukat herkes aynı sınava girmiyor mu hocam?
-
@stresliyim06 bundan önceki sınavlarda sorular bölümlere göre değişikmiş sadece genel kültür genel yetenek soruları aynı o da bir soru sanırım
-
@sbf12345 kamu yönetimi ile siyaset bilimi ve kamu yönetimi farklı olur mu?
-
@stresliyim06 hayır
-
branş sıralamasına nerden bakılıyor ben bulamadım arkadaşlar?
-
@stresliyim06 ösym aday işlemleri sisteminden bakabilirsiniz.
-
bugün posta ile başvuracaklar için son gündü. acaba kaç kişi başvurmuştur.
-
@minsipo, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
bugün posta ile başvuracaklar için son gündü. acaba kaç kişi başvurmuştur.
Bimere soracam yarın elden başvuru da bitsin.
-
Bu sene sınav bölüm bazlı olmayabilirmiş
-
Kurumdan bir çalışan tahminde bulundu
-
@minsipo hocam yarın son degilmiydi 26.01 yazıyor tarihlerde
-
@hicks44 posta en erken 2 günde ulaşıyor ya. ondan söyledim kardeşim. elden başvuru devaö ediyor yarın son gün.