Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
@minsipo anladım ya bende dun verdim istanbuldan aps ile bugun ulaşmamış umarım yarına ulaşır. Normalde teslim tarihi bugün yazıyordu ama gitmemiş
-
@hicks44 ara hızlandır. ulaştırsınlar.
-
@minsipo aynen hocam bakalım yarın
-
Kaçla kapatır ki acaba
-
Puanlar düştü arkadaşlar. Beklentilerin altında kapatacağını şimdiden düşünebilirsiniz. Diğer kurum sınavlarından ortaya çıkan sonuçlara göre puanlar beklentilerin altını görecektir.
-
@antimülakat hocam nerden çıkarımda bulundunuz
-
@pnyx-cratos hocam bütün puanları takip ediyoruz. Son dönem açılan kurum sınavlarında puanlar epey düştü. Açıklanan sınavlar gelmeye başladı. Net tahminde bulunamıyorum ama beklentilerin altına düşecektir. Kpss sonrası ilk dönem sınavlarına göre.
-
@antimülakat kardeşim merkez göç uzman yardımcılığı sizce kaçla kapatır sıralamam 1080 gelirmi acaba hocam
-
@uzmanolmak yanlış yere yazmışım kusura bakmayın arkadaşlar
-
@antimülakat, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
Puanlar düştü arkadaşlar. Beklentilerin altında kapatacağını şimdiden düşünebilirsiniz. Diğer kurum sınavlarından ortaya çıkan sonuçlara göre puanlar beklentilerin altını görecektir.
85 e düşer inş
-
@uzmanolmak valla hocam puan tahmin etmek biraz güç ama 83 puan üstünün bundan sonraki sınavlarda şansı var diye düşünüyorum. Her sınav için detaylı analiz yapamıyorum maalesef
-
@antimülakat şuana kadar olan sınavlar sonuçlansaydı gerçekten epey bir düşeceği kesin ama iibf linin bir sorunuda bu sınav sürecinin en az 5 ayda netleşmesi
-
Sınava katılacaklar önümüzdeki hafta ilan edilir mi acaba
-
Kurumu arayan oldu mu acaba
Kaç kişi başvuru yapmış diye -
@guymagduru arayınca söylemeyebilirler ama bugün giden bir arkadaş varsa ondan öğrenebiliriz tahmini sayıyı.
-
@zweig son güne bırakmazlar herhalde
-
Arkadaşlar aradım başvuran 500 lerde falanmış puanlarda anladığım kadarıyla 85e falan gelecek
-
Ayrıca Müsteşarlıkta çalışanlar gayet kibar, efendi insanlar. Sabırla dinliyorlar ve yardımcı olmaya çaılşıyorlar. Burdan hepsine teşekkür ederim.
-
500 başvuran var ise . bu demek oluyor ki bu sınava ilk 1000 olan bu 2 bölümdeki kişilerin yarısı başvurmuş. çalışan çalışmayan herkes başvurmuş. yuh arkadaş.
-
@minsipo aynen walla 500 çok olmuş.
Hayırlısı artık