Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
@aslan-reyiz ben de cok begendim o yanlarini. Cay filan ikram ettiler sagolsunlar.
-
@parşömen, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
@ilanbekleyeniibf 87,6 ile, en son beni alıp kapatırlar hocam. bu sene kendimi şanslı hissediyorum
İSRÂ-37: Yeryüzünde böbürlenerek yürüme. Çünkü sen yeri asla yaramazsın, boyca da dağlara asla erişemezsin
-
@dikey lisans nereydi kardeş
-
@sınavuzmanyrd gazi kardeşim
-
@dikey hee bende kırıkkale mezunuyum hoca oral okutmuştu dedim ordan yakalar mıyım
-
Kırıkkale gazi fark etmez kardeşim gönüller bir gönlünce olsun
-
@aslan-reyiz hocam saat 5 gibi 40 numara ile başvurdum. başvuru süresi uzun olduğu için daha gelmemiştir kimse herhalde
-
Hakkınızda bilgi verebilecek kişilere birilerini yazmak zorunlu mu ihtiyari mi?
-
@dikey eyv canım kardeşim
-
Bugün sabah 42 + 1 elden başvuru.
-
@kuppa, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
@aslan-reyiz hocam saat 5 gibi 40 numara ile başvurdum. başvuru süresi uzun olduğu için daha gelmemiştir kimse herhalde
18 kişilik dernekler e 967 başvuru vardı bu da 500-600 olur rahat
-
@escobargaviria şu goygoyu anlamayıp ayetle kibir göndermesi yaptığına göre puanın 75 falan herhalde bana kızma hocam, ülkenin istihdam kapasitesini ben belirlemedim.
-
Başvuru sayfasının en başındaki bölüm kısmına üniversite bölümünü mü yazacağız arkadaşlar?
-
@donniebrasco evet
-
@sbf12345, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
@demoklesinkılıcı kdgm den bir yanıt var mı peki ? banada aynı mesaj gelmiş göç idaresinden.
Bugün kurumu aradım, burada da daha önce söylendiği gibi e devlet mezuniyet belgesi sorun olmuyor hatırlatma olsun. Merkez Göç ile aynı gün olması konusunda da üniversite ile görüşmeler sürüyor, çok adayın talebi oldu, henüz netleşmedi ama ayarlamaya çalışıyorlar denildi.
-
KDGM sorularını hangi okul hazırlıyor? Gazi mi?
-
@demoklesinkılıcı bana e devleti kabul etmiyoruz demişti bende mecbur mezuniyet belgesinin aslını gönderdim
-
@pnyx-cratos Aslında yanlış hatırlamıyorsam arkadaşlar daha öncede söyledi burada kabul edildiğini.Bana bugün verilen cevap bu şekilde.
-
@demoklesinkılıcı ben başvurular başlamadan önce konuşmuştum belki sonradan kabul etmeye başlamış olabilirler
-