Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
Başvuruyu yaptığım gün 50 lira kaybettim. Hadi o bi şekilde halledilir de o 50 liranın zarfın içine girmesinden korkuyorum. Böylesi başına gelen ilk benimdir heralde
-
83'e gelmez demi başvurmayayım boşuna ?
-
@alexdesouza, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
Başvuruyu yaptığım gün 50 lira kaybettim. Hadi o bi şekilde halledilir de o 50 liranın zarfın içine girmesinden korkuyorum. Böylesi başına gelen ilk benimdir heralde
Ahahahaha insallah girmemistir hocam memur-evraklar-icinde 50 lira
-
@y-oguz90 Yanlışlıkla kamu görevlisine rüşvet teklif etmekten yargılanan ilk kişi olabilirim
-
Az önce aradım 1 tane forma yapıştırılacak 1 tane de yedek toplam 2 fotoğraf olması gerekiyor dediler. @aslan-reyiz
-
Arkadaşlar illa ptt den aps ile mi göndermek gerekiyor.Ben bugün ptt den aps ile gönderdim , başka bi kargo firmasıyla göndersem kabul edilmiyor mu? Herkes mi ptt den gönderiyor
-
Ben kargo ile gönderdim cuma günü bugün Müsteşarlığa teslim edildi @johnnash
-
@abdurrahim kaç tl verdiniz kargoya hocam
-
@johnnash 12 lira hocam
-
@abdurrahim hocam hangi kargo ile gönderdiniz
-
@abdurrahim Ptt 16.25
-
@pnyx-cratos yurtiçi kargo hocam
-
arkadaşlar bende başka arkadaşlardan duyarak denemiştim ptt den taahhütlü mektup şeklinde yollayın hem takip numarası oluyor elinizde hemde 7 tl ücreti var 2-3 gün içinde teslim oluyor
-
@dellafeu kalemle niye yazmadınız?
-
Bugün arkadasim 55. Olarak basvurdu 3 e doğru posta hariç. Posta ile 200- 250 arasi bir basvuru olur diye tahmin ediyorum
-
@jarvis hocam anlamadım espri miydi?
-
@abdurrahim, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
Az önce aradım 1 tane forma yapıştırılacak 1 tane de yedek toplam 2 fotoğraf olması gerekiyor dediler. @aslan-reyiz
Ben elden başvurdum bir tane yapıştırmalı ayrıca 2 tane de koymuştum dosyaya aldılar bişe demediler
-
@aslan-reyiz doğrudur hocam. Ben cuma kargoya verdim sonra sizin gönderiyi görünce aklıma takıldı aradım dün 2 tane yeterli dediler
-
Arkadaşlar siyaset bilimi veya uluslar mezunu olanlar hangi konulardan sorumluyuz arastiran bilen var mi? Neye bakalım muğlak bi durum var neye calisacagiz
-
87 puana düşmesi % kaç ihtimal sizce?