Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
@drago seninkinin
-
4.15 gece 6. Kisi olarak başvuru yaptim hayırlısı olsun inşallah
-
Başvuru formunda özgeçmişte yer alıyor ..
İstenen belgelerde forma ek olarak istenen belgelerde tekrar özgeçmiş yazmış iki taneye gerek var mı acaba ?
-
@nilayfb hangi kitap?
-
@aslan-reyiz tek yeterli formdaki
-
@dikey, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
@aslan-reyiz tek yeterli formdaki
Teşekkürler.
-
81 puanla başvuru yapılmalı mı?
Ne dersiniz? -
@dikey, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
4.15 gece 6. Kisi olarak başvuru yaptim hayırlısı olsun inşallah
Ankara'da yasayip kurumda basvuracaklar, basvuru sira no'larini gorebilirse burada paylasirsa sevinirim -
@guymagduru Savaş yayınları, kamu yönetimi.
-
Arkadaşlar acemiliğime verin ama bu özgeçmişi nasıl yazıyoruz? Dümdüz mü yazmak gerekiyo yoksa belli kuralları mı var?
-
Arkadaşlar bu müsteşarlığa çalışma isteginizin nedenlerini ve ne tür katkılar sagalayabileceginize dair düşüncelerinizi belirtiniz kısmına ne yazdiniz acaba
Başvuran arkadaşlar -
88.9 a gelirse gireriz hayırlısıyla.
-
@dark-vane ben 87.6 ile umut edip başvurdum. Çünkü niye başvurmayayım:)
-
@parşömen basvurduysaniz. Buna bi yanıt ozmn:)) bu müsteşarlığa çalışma isteginizin nedenlerini ve ne tür katkılar sagalayabileceginize dair düşüncelerinizi belirtiniz kısmına ne yazdiniz acaba
Başvuran arkadaşlar -
arkadaşlar mrb önerdiğiniz bir kaynak veya özet var mıdır?
-
@alexdesouza hocam düz de olur madde madde de olur.internette görselden örneklere bakabilirsin ve bu forumda da özgeçmişle ilgili bir sayfa vardı yanlış hatırlamıyorsa.düz yazacaksan kendin ailen hakkında bilgi sonra eğitiminle ilgili bilgiler basarıların staj projelerin felan en sona da hobilerin sevdiklerin felan yazabilirsin.imla kurallarına ve sayfa düzenine dikkat etmek gerekir.biraz geç oldu cevap ama belki bundan sonrakilerde yardımcı olur.
-
@guymagduru hocam valla kompozisyonuma güvenip yazdım bir şeyler, şu an ezberimde yok. ama tavsiyem olabildiğince dürüst olmanızdan yana. yazıya direkt etki ediyor.
-
Sınav merkez göç ile çakışıyor diye bimere yazmıştım şöyle bir cevap geldi
‘Başvurunuz Genel Müdürlüğümüz tarafından incelenmiştir.
Genel Müdürlüğümüz ile Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi arasında yapılan protokol çerçevesinde Göç Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı’nın yazılısı 11/03/2018 tarihinde saat 10:00’da yapılacaktır.
Bilgilerinize sunulur.’Peki müsteşarlığın sınavı kaçta olur ya da bimere yazıp başka cevap alan var mı?
-
@parşömen teşekkürler hocam
-
@nfs bende yazdım az önce hocam cevap gelince bildiririm. Size cevap kaç günde geldi?