Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
@blocker Nasıl iletebiliriz. Ben de 2sine girmek istiyorum
-
Görüştüğüm kişi durumunuzu anlatarak bimere yazabilirsiniz , kurum kayıtsız kalmaz gerekli ayarlamayı yapabilir dedi. Bu yüzden bimere yazıcam bakalım. İnsallah gerekli düzenleme yapılır.
-
@blocker ben de yaziyorum hocam zaten kamu yonetimini ilgilendiren cok az sayida ilan geliyor onda da ilanlarin cakismasi hic iyi olmadi. Bence de kesinlikle yazalim
-
Arkadaşlar Merkez Göç Uzman Yardımcılığıyla sınavların çakışması konusunda kuruma bimer üzerinden yazdım umarım dikkate alınırak sınav öğleden sonra yapılır.
-
Ben de Bimer'e yazıyorum. Zaten uluslararası ilişkiler ve kamu yönetimi gibi alanlara özel ilan çok fazla gelmiyor. Ve hangisinin de puan olarak gelebileceği belli olmuyor.
-
@nfs İnşallah gerekli düzenleme yapılır.
-
Arkadaşlar alan bazda sıralama 266 gelme ihtimali var mıdır. Valla gelmeyecekse hiç uğraşmim. Artık ders çalışmaya halim yok çünkü
-
@fişek-morgen kardesim nasibini ara dusunme böyle belli olmaz bu isler goc uzman yardımcılığı da var dusebilir puanlar. Hem konular genel kultur konulari
-
@dikey @fişek-morgen valla puanı kaçta kapatacağını düşünmekten ben de bazen kafayı yiyorum dikey arkadaşın dediği doğru, nasip deyip başvur kardeşim. ama sınava çağrılırsan çalış; genel kültür konuları gibi olmaz bunların sınavları. bilgi yoğunluklu analiz/yorum isterler kesin
-
Desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Anladım ki tercihiniyap ailesi rakip değil tam bir yoldaş
-
@fişek-morgen usta bizi bizden başka kimse anlayamaz ki. Bu süreci yasamayan basvuru yaparken bile türlü türlü stres yasamayan kimse bizi anlayamaz ki. O yüzden kpss a grubu olarak birbirimize köstek değil destek olmalıyız. Herkes nasibini arıyor. Allah büyüktür diyip çalışıp aramaya devam edeceğiz. Başvur gelirse şansını denersin. Ben de öyle yapacağım. Başarılar
-
Başarılar kardeşim inşallah iş arkadaşları oluruz
-
@fişek-morgen inşallah kardeşim
-
@blocker hocam onu bilinçli yaptılar muhtemelen bende yazayım bir faydasının olacağını sanmıyorum ama yazacağım yine de
-
Ben her nedense bu kurumun açılım süreci sona erdikten sonra ne yapacaklarını merak ediyordum. Kazanan arkadaşlarımızın meslekleri hakkında bilgi vermelerini rica ediyoruz.
-
arkadaşlar, son olarak diploma fotokopisinin noter onaylı olmasını kabul ediyor mu kurum? o konu kesinlik kazandı mı?
-
@parşömen noter onaylı diploma fotokopisi aslıyla aynıdır hocam her kurum kabul eder.
-
Merkez göç ile sınav saatinin çakışmaması lazım. Inşallah çakışmaz.
-
@dellafeu klasik sınav ne kadar sürer. Koştura koştura diğer sınava gidilir mi? Ben diğer sınavı hesaba katarak hareket edeceklerini düşünmüyorum.
-
@antimülakat koca yılda aynı güne denk getiriyorlarsa düşünsünler hocam bir zahmet. Biz koştura koştura girmeye razıyız onlar da 15.00 da yapsınlar mesela zaten ilan yok bir de kaçırmak zorunda bırakılmak doğru değil bence