STAJYER HAZİNE KONTROLÖRLÜĞÜ GİRİŞ SINAVI İLANI
-
"OSYM web servisinde hata oluştu."
böyle bir hata alıyorum başvuru yaparken. Hata alan var mı?
-
Başvuru yaptıktan sonra gelen mailde YDS puanınız yazıyor mu yoksa yalnızca KPSS puanı mı yazıyor?
-
@nfs aynı hatayı almıştım ben de şimdi başvuru yapabildim
-
@hunat yalnız kpss
-
Başvurudan sonra yüklediğiniz fotoğraf tukseı sağ tarafta çıktımı arkadaşlar, uzmanyardımcılığı başvurusunda yuksrda sağ tarafta fotoğraf bölümünde çıktı resmim fakat bunda gözükmedi ?
-
@sasasa06 çıkmadı fotoğrafım
-
@sasasa06 benim de çıkmadı fotoğrafım. Sorun yoktur mail geldiyse tamamdır diye düşünüyorum. Bu arada geçen yıllar kaçla kapatmış bileniniz var mı arkadaşlar ?
-
katılmaya hak kazananlara mail gelmiş
-
Dün uzman yardımcılığı için liste açıkladılar bugün de açıklarlar mi acaba
-
uzmanlıkta mail gelmedi değil mi
-
@kelaynak yok hocam uzmanlıkta bana da mail gelmedi, hem 1 hafta ara hem de bu sınavın yoğunluğu kötü oldu, 2 güne yaymışlar artik nasıl sorular bizi bekliyorsa
-
@genclerbirlikli açıklandı liste
-
@genclerbirlikli şimdi baktım tüm kpss konuları varmış ya çok yoğun olmuş hakkaten. çok merak ediyorum sınavı:)
-
@kelaynak liste dolmamış 80 kişi çağıracaklardi 52de kalmış. Bi de ingilizce sorsalar tam olacakmış simav
-
........
-
@genclerbirlikli hahah sizi buldum galiba listeden:D
-
@genclerbirlikli İngilizce sorsalar yine herkes gelirdi de geçen sene İstanbul için olan SDK yine düşük kapattı ve sınava Pazar 18 (yanılıyor olabilirim, daha bile az olabilir) kişi girmiş 60 olması gerekirken. Lütfen çalışın, İşletme Finansmanı çok zorlamaz diye düşünüyorum SDK soruları için bakınca. En kasıcı İktisat olmuş diye biliyorum ama Hazine'ye girene vız gelir. Monografi olmasa da Vergi Müfettişliği gibi (2017) çıkacaktır. O yüzden çalışmak mantıklı. Nakit Akım, ROI (yatırım- getiri oranı mı ne bakmadım) falan bilinse muhasebe için mantıklı. Benden bu kadar, herkese başarılar. GELİN lütfen.
-
Vay be bana gelmez diyordum. Meslek tanıtım başlığı var mı? Yoksa da bilgisi olan biraz bize bilgi verebilir mi?
-
http ://ekonomiturk.blogspot.com.tr/2006/11/stajyer-hazine-kontrolrl-giri-snavn.html
???? -
Daha önceki sınavların sorular var mı ?