KPSS 2017/2 Lisans Atama Puanları
-
@antimülakat, içinde söyledi: KPSS 2017/2 Lisans Atama Puanları
@karmin sıralama bu atamadan sonra çok fazla değiştiği de söylenmez. Atama sayısı belli onu düşüp yeni sıralama tespiti de yapılabilir. 83,5larda puanı olan bir arkadaşımız atabilir. Ben onun üzerinden düşümünü yaparım.
Dediğiniz gibi hocam zaten çok az atama oldu rakamı düşüp ona göre hesap yapılabilir
@rlg hocamız iibf ve kendi bölümü şu anki sıralamasını yazarsa ona göre tahmin yaparsanız memnun oluruz hocam -
@karmin , @Antimülakat iktisat sıralamam şuan 563
iktisat +muhasebe+kamu+uluslararası ilişkiler+ siyasal bilgiler ve kamu yönetimi+maliye+ işletme =2960.sira -
@rlg iktisat dışındakilere de bakma şansınız var mı? Bölüm bazında.
-
@rlg iktisat dışındakilere de bakma şansınız var mı? Bölüm bazında.
Benim 84 puan işletme bölümüm
İşletme sırasında 1317. Yim
İşletme-iktisat 1832
Sadece iktisat 525
Sadece maliye 114
Sadece kamu 381
Sadece ekonometri 26
Sadece çeko 72
Sadece ulus. İlişkiler 326
M7 2700. -
@karmin İşletme sıralamanız 1150-1200 arasında.
İktisat sıralamanız 450-470 arasında
Maliye sıralamanız 85-95 arasında
Kamu Yönetimi / SBKY sıralamanız 530-545 arasında
Ekonometri 26
Uluslararası İlişkiler / SBUİ sıralamanız 395 arasında
Çeko sıralamanız içinde bir hata olabilir, eski istatistikler ve puanlar mevcut durumda ilk 5'te olduğunuz gösteriyor. -
@karmin İşletme sıralamanız 1150-1200 arasında.
İktisat sıralamanız 450-470 arasında
Maliye sıralamanız 85-95 arasında
Kamu Yönetimi / SBKY sıralamanız 530-545 arasında
Ekonometri 26
Uluslararası İlişkiler / SBUİ sıralamanız 395 arasında
Çeko sıralamanız içinde bir hata olabilir, eski istatistikler ve puanlar mevcut durumda ilk 5'te olduğunuz gösteriyor.Hocam sizce merkezi den, Batı dan bi yer tutar mı, çok kritik kararın dönüm noktasındayım
-
@karmin
Hocam 84 le atananlar oldu tercih mi yapmadınız yoksa secicimi tercihte bulundunuz. Gümrük düşünürseniz 84 e gelir (84 kusurati önemli tabi ) ama batı merkezi tercih nasıl bilemiyorum aslında gelebilir ama hani diyorlar ya şu yüksek puanlı olupta son atama için pusuda bekleyenler sahneye çıkacak diye o yüzden düşünmek lazım biraz -
@rlg, içinde söyledi: KPSS 2017/2 Lisans Atama Puanları
@karmin
Hocam 84 le atananlar oldu tercih mi yapmadınız yoksa secicimi tercihte bulundunuz. Gümrük düşünürseniz 84 e gelir (84 kusurati önemli tabi ) ama batı merkezi tercih nasıl bilemiyorum aslında gelebilir ama hani diyorlar ya şu yüksek puanlı olupta son atama için pusuda bekleyenler sahneye çıkacak diye o yüzden düşünmek lazım birazBiraz seçici oldum tabi
Batı da bi yer gelme ihtimalini bilemiyorum işte
Gümrükte hangi şehir olacağı belli değil, şehir seçiciliği var biraz işte, o yüzden pusuda bekleyen son atamayı isteyenlerden sıra gelmezse diye korkuyorum -
@karmin
Doğru gümrükte şehir belli değil.ama işte burada @Antimülakat'in yapmaya çalıştığı sıralama mantığı devreye giriyor ve kadroda çokta iyi vermezlerse batı seçiciliginiz yanabilir, milli sınırlar olsa kesin bir yer gelir o puana ama şehir seciciligi o yüzden gelir, gelmez gibi bir şey demek yanlış gibi. -
@karmin puan gerçekten kritik hatta sıralamaya göre batı baya zor gibi. Burada devreye ptt nin meşhur atama sonuçları devreye giriyor, o bir netleşseydi herkesin eli rahatlardi. Gerçi o netlestiginde seninde bu denklemleri kurmana sanırım gerek kalmayacak. Ptt maalesef işleri çok allak bullak etti.
-
@karmin puan gerçekten kritik hatta sıralamaya göre batı baya zor gibi. Burada devreye ptt nin meşhur atama sonuçları devreye giriyor, o bir netleşseydi herkesin eli rahatlardi. Gerçi o netlestiginde seninde bu denklemleri kurmana sanırım gerek kalmayacak. Ptt maalesef işleri çok allak bullak etti.
Ptt 2017/2 netleşti en azından, şehir seçiciliğini arttırır, belki şehrine atanmak isteyenlerin de işine gelir bu durum, benim için de faydalı olur ptt nin kendi şehrine, ilçesine ataması insanları