Hazine Müsteşarlığı Hazine Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
@impressiveunit aynen yarın varmış bi sonraki de 13 Ocak hazine gitti artık ben de Ocak ve ya subattakine girerim artık .
-
"Hazine Uzman Yardımcılığı giriş sınavında daha önce iki defa başarısız olanlar giriş sınavına giremezler."
burada bahsedilen yazılı sınav mı yoksa iki kez mülakattan başarısız olmak mı acaba? -
@kelaynak tam emin olmamakla beraber yazili sinav olarak anladim ben. Mulakat olsa sözlü diye belirtirlerdi diye düşünüyorum.
-
@armindo ben de yazili sinav olarak anladım ama sanki mulakat olmasi daha mantikli geldi
-
@kelaynak evet genelde mulakattan elenenleri almazlar ama ilginc olmus. Arayıp netlestirin bence, ne olur ne olmaz.
-
@armindo aradım size de bilgi vereyim. giriş sınavında başarısız olan derken yazılı + sözlü sınavdan bahsediyorlarmış, giriş sınavı bir bütünmüş
-
Başvurabilen oldu mu ? Site de sıkıntı var sanırım sürekli kimlik bilgisi hatası veriyor.
-
@jbsay başvuru yaptım bi sıkıntı çıkmadı. sonra bi daha deneyin olmadı ararsınız
-
@jbsay başvurmadım ama büyük ihtimal yeni kimliğiniz var ve eskisi ile denediniz. Yenisi ile girin bence, olmazsa yukarıdaki iletiye kulak veriniz.
-
Daha onceki yillarda sinava girmis arkadaşlar yazili sinav hakkinda bir sorum olacak. Not degerlendirmesini nasil yapiyorlar her yazdigimiza iyi kotu puan verirler mi yoksa kasmamiz gerekir mi? 70 baraji da isin icine girince durum nasil olur merak ediyorum.
-
@encalt sadece doğru yazdığınıza puan ama 4 katı kadar kesin sözlüde
-
@impressiveunit 70 siniriyla 4 katina (veya istedikleri sayiya) ulasamazlarsa çan eğrisi uygulama ya da baska bir tolerans durumu soz konusu olur mu aslinda aklima takilan o
-
@encalt kesin 4 katı için zaten Çan var. 70'i yakalayan 10 kişi çıkmaz diye düşünüyorum.
-
-
Ekk filan sorarlar mi acaba ya nasıl olur acaba ekonometri
-
@genclerbirlikli hocam gecen seneki başlıktan anladigim kadariyla coklu dogrusallik sorusu sormuslar ve sozel bir soru gibi sorulmus anladigim kadariyla. Basit hesap makinesi aliniyomus sanırım ama yine de sayisal bir soru soracaklarini sanmiyorum ben, formullu soru sormayi hazine'ye yakistiramiyorum cunku bir manası yok
-
@armindo şöyle tanım filan sorsalar da bizi mest etseler nolur sanki o formülleri ezberlemek zaten baskı başına mesele, sormayacaklarini ümit ediyorum teşekkür ederim
-
@genclerbirlikli valla keske oyle yapsalar ama tanım sormazlar gibi geliyor bana. Benim calistigim kitap 22 bolumden olusuyor, gecen senenin sorusu 10.bolumde. Iyi soru sormuslar:))
-
83 e düşer mi ki iktisatta arkadaşlar?
-
@armindo olmazsa da canımız sağolsun napalim