Vakifbank müfettişlik
-
@omer34 70 hocam
-
gy 33 hukuk 22 ekonomi 26 muhasebe 32 ing 11 belirtmek istedim
-
@kuznets hocam benimde puan yüksek cidden gy den elendim ama dert etmiyorum eminim ki İstanbul dışında yarın aranacaktır, kotu yormayalim biliyorum sistem saçma ama beklemeliyiz
-
@mrzcn teşekkürler hocam hayırlı olur inşallah iyi geçer. İstanbul harici 70 den aşağı zor gibi anlaşılan
-
@bianconeri Allahın dediği olur şu mübarek kandil gecesinde hayırlı haberler almak dileğiyle
-
@omer34 sizin neresi hocam
-
Aradılar mail gelmedi ama sizin geldi mi?
-
@bianconeri ikamet İstanbul puan 71,25
-
@kuznets inşallah hocam yani bende 33 ing 27 ikt 29 maliye 26 hukuk 15 gy.İkamete göre olduğunu zannetmiyorum çünkü dışarı sarkmış aramalar ancak yarın mutlaka devam edecektir, herkes paylasirsa seviniriz aramalari
-
@bianconeri gy 33 hukuk 22 ekonomi 26 muhasebe 32 ing 11 belirtmek istedim hocambenim netler de bu.. umarım herşey güzel olur.
-
@mrzcn Antalya benim de bakalım aranırız inşAllah
-
@omer34 inşallah aranırsınız hocam
-
@mrzcn teşekkürler benim 63 puan genel ort. bakıcaz artık.
-
son puanım 62,5 ikametgah ankara aranmadım, ankaradan uzmanlık için aranan var mı ?
-
Son puan 68.75 . İkametgah Ankara ben de aranmadım yarın zor geçecek anlaşılan.
-
arkadaşlar yarın gün içerisinde Konya için aranan olursa cevaplayabilir mi bu iletiyi ?
-
Maill geldi miiiiiii???
-
@kpssa34 gelmedi hocam muhtemelen yarın gelir.
-
@barış-uysal ben ingizceden geçemedim uzmanlık için bekliyorum ,senin ingilizce nasıl kardeşim
-
Puan 64.3 İkamet Ankara. Umarım yarın ararlar hep istanbul herşey istanbul Ankara'da açlıktan öleceğiz. Herşeyi istanbula taşıdılar şimdi çalışacak insan bulamıyorlar. Ankara'dan aranan olursa lütfen haber versin.