Vakifbank müfettişlik
-
@aliveli4441 ing 19 gy 28 hukuk 23 ikt 23 muhasebe 30. İngilizceden gecemedim
-
@colinclark55 17D 23Y hocam
-
@salieri eyvallah hocam
-
Ankara'dan aranan var mı?
-
@thewhitebuffalo eyvallah hocam
-
@colinclark55 ne demek önemli değil
-
ANTALYA dan aranan var mı arkadaşlar (1 kişi gördüm face grubunda Antalya 70 le çağrılan)
-
Samsundan aranan var mi arkadaslar varsa puani kac ?
-
arkadaşlar aranan herkes İstanbul dan mı arandı başka alan koduyla aranan var mı?
-
Maaş hakkında birkaç şey söylemek istiyorum geçen seneki sınavda uzman yard mulakatini geçip teklif almış bir arkadaş vardı bu forumda ben de ona maaşın ne kadar old sormuştum net maaşın 2100 tl olduğunu ıst tazminatının brüt 1000 tl olduğunu söylemişti 2 ay tek 1 ay çift alındığını söyledi ayrıca dil ve spk tazminatı ve bir seneyi doldurunca 2 maaş temettü old söylemişti tabi bunlar geçen seneki rakamlar önceki sayfalarda maaşlarda iyileştirme yapıldığından bahsedilmişti yanlış hatirlamiyorsam şu anda vakıfbakta tanıdığı olan varsa daha net bilgiler verebilir
-
Vakıf geçen sene puan konusunda bu kadar esnek değildi kesinlikle ve ders barajı konusunda. Ben mayısa kadar aramazlar yine diye de düşünüyordum rahat 2 ayı gözden çıkartmıştım. Bu sene böyle olmasında sebep ne acaba. Mülakatta herkese başarılar.
-
@füreya, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Vakıf geçen sene puan konusunda bu kadar esnek değildi kesinlikle ve ders barajı konusunda. Ben mayısa kadar aramazlar yine diye de düşünüyordum rahat 2 ayı gözden çıkartmıştım. Bu sene böyle olmasında sebep ne acaba. Mülakatta herkese başarılar.
Bi arkadasım acaba servis görevliliği için de açıklar var ve onun içinde mi havuzu bu kadar geniş tuttular acaba dedi. Mantıklı da geldi sanki.
-
@füreya geçen yıl bu ongorusme yine varmiydi acaba
-
@friedman98 geçen yıl tek mülakat yaptılar, ön görüşme yoktu.
-
@friedman98 valla benim hatırladığım, mayısın 10'u gibi aradılar. Kpss nin ertesi günü pazarteside mülakata gitti. Ama ön görüşme olmadı sanki ya.
-
@clandestin öyleyse bu ongorusmede de elenme durumu olabilir diye dusunuyorum
-
@friedman98 bunu ben de merak ediyorum. Yarın gönderecekleri mailde bununla ilgili bir bilgi olmazsa arayıp sormayı düşünüyorum.
-
İyi akşamlar arkadaşlar ben adana için aeandım var mı acaba başka adana için çagrılar
-
@mrzcn puanınız kaçtı hocam
-
puanım 70.625 ikametgah Ankara.. ARANMADIM. böyle 53-57 puanla sırf istanbulda oturuyor diye uzman yardımcılığı mülakatına çağırılması hakkaniyet değildir kimse de savunmasın..