Vakifbank müfettişlik
-
@bianconeri dostum seni çağırmazlarsa yazık olur bu doğru sayılarıyla
-
@bcbc3434 hocam ikamet Kocaeli aslında aranmamak için bir neden göremiyorum ama yazık olacak bencede
-
@bianconeri ben de öyle düşünüyorum ya istanbul kocaeli sadece ikametgah olarak neden farklı kılınıyor ki yani hem de puanlarımız daha yüksekken
-
@bianconeri hocam benim ikametgah beylikdüzü siz umraniyeye benden daha yakinsiniz size teklif gelecektir bence
-
Başvuru yaparken ikamet adresi İstanbul yazsaydim keşke
-
Benim puanım da 73 başvurudaki adresim istanbul (başvurular bittikten sonra kayseri oldu) aranmadım henüz. Saat kaça kadar sürüyor bu aramalar bir bilginiz var mı?
-
@kafakafka hocam bende anlamıyorum maximumu yaptığımı düşünüyorum sınavda ötesi yok bu netlerin benim için bakalım aranacak miyiz
-
@bestof92 haha orası öyle hocam
-
@lco yarın akşama kadar aramalar sürecekmiş
-
@bcbc3434 çok teşekkürler
-
@bcbc3434 erken aramaları iyi oldu en azindan
-
@fablo çok teşekkürler
-
@bianconeri aynen zaten bekle bekle bıktırıyor bu süreç insanı
-
Arkadaşlar 3 saat ne yapıcaklar anlamadıö dışardaydım aradıklarında sanırım resmi gitmeemize gerek yok bu seferlik
-
Başlık reklamlarında karşıma vakıfbank mobil saha elemanı reklamı çıkıyor arayan soran da yok müfettişlik için girdik iş çok başka yere gidiyor
-
Beni de aradı davet ettiler.Davet ettikleri günlerini puana göre mi verdiler acaba
-
@yasemen netler kaç hocam
-
@bcbc3434 hayırlısı hocam ya sınav başvuru yerine göre mi ikametgaha göre mi anlamadım ama
-
Arayan numara nasıldı arkadaşlar cep mi sabit mi
-
Arkadaşlar bu ilk görüşme detaylarını sordunuz mu acaba ? Mülakat daha sonra olacakmış ama ön görüşmede eleme var mı acaba nasıl bi süreç olacak var mı bilgisi olan ?