Vakifbank müfettişlik
-
https://chat.whatsapp.com/7ys0HpvLN4i43At1kXRHMG
Arkadaşlar WhatsApp grubu oluşturdum.burada gelişmeleri birbirimizle paylaşabiliriz.
-
@jjgosso bende izmir için bekliyorum aradım açmadılar. Sanırım izmirden çağırmayacaklar
-
Ayrıca dün arananlara Perşembe 17'e kadar aramalar devam edecek dendi , bugün de arayanlara süreç uzun olacak diyorlar , takmayayım diyorum ama kayıtsız kalabilmek ne mümkün
-
@mhmt7 istanbulda 53 den tutun da 72 ye kadar herkesi aramışlar resmen... baya bi kişi ediyor bu da. 6 nisan yazanları falan görüyorum, benim 71 alan arkadasımı önümüzdeki pazartesiye çağırmışlar. Mülakat süreci de uzun çok kişi olduğundan. Bence bunların geçen seneden belki daha az farkla fazlası alınacaktır uzmanlığa. Gönül ister ki herkes girsin ama bence çok ümitli de olmamak lazım. Belli bir puandan düşük olanlara, "uzmanlık değil ama şu görevi ister misiniz" diyip uzmanlıktan eleyip servis vs.. gibi görevlerde görevlendirmek isteyebilirler. Önceki sınavlarda bu derece esnek olmayan kurumun bu sene bu kadar esnek olması, biraz realist yaklaşmaya başlayınca bu sonuca götürüyor. Ben diğer sınavlarıma hep umutla girdim ama buna nötr düşünücem. Her şey olabilir.
-
Arkadaşlar dün arandım bende,görevli 3 saatlik bir uygulama olacağını söyledi.Nasıl bir uygulama acaba? Kişilik envanteri tarzı şeyler mi yoksa grup oluşturup grupça problem vs çözme gibi şeyler mi? Bilgisi olan var mıdır acaba,biraz havada kaldı gibi bu konu.
-
Bugün aranan olmadı mı ?
-
Kocaeli' için aranan var mi
-
Mail geldi mi arkadaşlar
-
@summer bana gelmedi henüz
-
@bcbc3434 O zaman 5'ten sonra biz arıyoruz
-
Mail gelen var mı ? Aradım telefona da bakmıyorlar nasıl olacak bu mülakatlar
-
Şimdi geldi bana arkadaşlar
-
bana şimdi geldi
-
Şimdi geldi banada
-
Bana da şimdi geldi değerlendirme merkezi uygulaması için diyor mülakat tarihi sonra bildirilecekmiş. Ne oluyor bu degerlendirme acaba bilen var mı?
-
Yapılacak heyet mülakatı öncesinde İnsan Kaynakları Departmanı tarafından yapılacak uygulamalar kastediliyor arkadaşlar. Grup mülakatı, kişilik envanteri, vaka çalışmaları vb. gibi çeşitli ik uygulamaları yapılacak ve insan kaynakları departmanı sizin yetenekleriniz, kişisel özellikleriniz hakkında bir değerlendirme yapacak. Bu aşamada yapılacak her şeyin sizi tanımaya yönelik olduğunu unutmayın. Karakterinizi olduğu gibi yansıtmakta fayda var.
Bundan sonraki aşamada ise bir heyet karşısında tek başına bildiğiniz mülakat oluyor. Bu mülakatta alan bilgisi, ekonomi, siyaset vb.gibi konularda sorular cevaplıyorsunuz. Ev ziyareti, değerlendirme merkezi raporları da heyetin önünde oluyor.
-
Arkadaşlar merhaba, foruma yeni üyeyim yardımcı olabilirseniz sevinirim sizce izmir için 53.125 puanla aranma ihtimalim var mıdır
-
Ne mail ne bir telefon geldi. Ankara puan 64.3 ingilzce disinda barajlari gectim var mı benim gibi bekleyen arkadaşlar
-
@fannymagnet aramalar bitti
-
@ilanmılano beklemeyin artık aramalar bitti