Vakifbank müfettişlik
-
Değerlendirme merkezi uygulamasında elenen oldu mu?
-
@kayıkçı değerlendirme merkezine kalanlar sürekli beni çağırdılar beni de falan yazıyordu ama şimdi 2-4 ü arası çağrıldık diyen 10 kişi yok ya elendiler ya da yazmak istemiyorlar.
-
@keynesinabv @kayıkçı beni ve diğer tüm arkadaslarımı çağırdılar ama genel durumu bilmiyorum. Ben ve arkadaslarım dediğim, 10 - 15 kişiyiz işte.
-
@füreya sizin mülakatlar hangi gün bitiyor siz ve arkadaşlarınızdan en son
-
@keynesinabv eleme olmadı.2 aşamalı olacağı ilk gelen mailde zaten yazıyordu
-
@keynesinabv benim 2 mayıs. 3 ve 4 mayısta olan arkadaslar da var. 4'ten sonrasını bilmiyorum
-
beyler biri daha önce yazıyodu maaşı 3000 bile değil diye adamı doğru söylüyor diye attılar uzman yardımcısıyken o kadar bile alamıyorlarmış uzman olunca geçiyormuş biraz 3 ü bu arada iyi haberim var şube müdürlerinin çoğu müfettişliklerden değil uzmanlıklardan geliyormus
-
Sizce bu alanlar şubelere mi yapılacak? Yoksa müdürlüklere mi
-
@sinavparambitti Ben de öyle biliyorum başlangıç olarak 2400 aylık net gelirimiz olacak. Buna ek olarak da 3 ayda 1 defa 1 maaş ikramiye ve yıl sonuydu galiba emin değilim ama 3 maaşa kadar da temmüttü geliri gibi birşey ile 18-19 maaş 3600 civarı aylık ortalama diye biliyorum. İlerleyen zamanla da spk lisansı, yabancı dil veya performans primleri ile biraz daha artacak diye bir arkadaşımdan öğrenmiştim.
-
@ankou istanbul tazminatsız 2400'dür o. Bi de Ocak ayıydı sanırım, maaşlarda iyileştirme yapıldı demişti bi arkadasım.
-
ben de sallayım o halde maaş asgari ücret
-
@füreya 3100 tl net maşş 3 ayda bir çift maaş iki temettü tabi bu ek maaşlar daha düşük oluyormuş yani ortalama 4200 4300 arası. Bunu çalışmış şuanda başka kuruma geçen arkadaşım söyledi.
-
@maesteo, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@füreya 3100 tl net maşş 3 ayda bir çift maaş iki temettü tabi bu ek maaşlar daha düşük oluyormuş yani ortalama 4200 4300 arası. Bunu çalışmış şuanda başka kuruma geçen arkadaşım söyledi.
Bu rakamlar doğru ise gerçekten güzel bir rakam.Guy ile merkez uzmanlık arasında bir yerde.
-
@maesteo Arkadaşlar 2125 lira civarında net maaş. İstanbul tazminatı 700 kusur ile toplamda 2800 lira maaşınız var. Hepsi bu. Çalışan arkadaşlarımdan biri söyledi. Şube müdürlerinin uzman olması bu pozisyonu iyi yapmaz. Konuştuğum başka bir arkadaşımda şube müdürlerinin üstündeki müdürlerin hepsi teftişten gelme, aralarında uzmanlıktan gelen hiç yok diyor!
-
İlk yıl ortalamasi 3500-3600 dolaylarında ilk yıldan sonra 4300kusuru buluyo dedi uzman yardımcısı arkadaş bu rakamlar tabi ikramiyeler,tazminatlar ekli hepsi ve İstanbul icin.
-
@wickselll şuan guy ve orda daha çok kazanıyordum diyor
-
@bluephantom Hocam benim dediğim rakamı çalışmış şuan guy olan arkadaşım söyledi ki guy dan daha fazla oluyor maaşlar diyor.guy maaşı 3747 net demek ki toplam gelir 12 bölününce bundan yüksek çıkıyor.
-
İstanbul için. @maesteo, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@bluephantom Hocam benim dediğim rakamı çalışmış şuan guy olan arkadaşım söyledi ki guy dan daha fazla oluyor maaşlar diyor.guy maaşı 3747 net demek ki toplam gelir 12 bölününce bundan yüksek çıkıyor.
-
@maesteo Hocam, arkadaşınız ikramiye + primler + temettülerle beraber ortalamayı demiş. Normal maaş, aylık 2800 lira bu kesin. Yıllık ortalamaya pek takılmayan o miktar her ay cebinize girmiyor. Vergi dilimleri zaten anamızı ağlatacak! Guy 3700 lira alıyor. Vakıf uzmanlık bunun aylık olarak epey altında.
-
Acaba % kaçımızı alacaklar tahmini olan varmı