Vakifbank müfettişlik
-
Cumaya kadar mail alma da mi yalan oldu şimdi:(
-
@castieel Kesinlikle sınavlara hazırlanmayı bırakmayın.Ben de halkbanka, ziraate, ziraat katılıma girdim, vakıfbanka geçen sene de girdim.İlk defa sınavı bu sene geçtim.Süreç de olumlu sonuçlandı.Yani sizleri gerçekten çok iyi anlıyorum.Her şeyin bittiğini sanıyorsunuz.Ama öyle olmuyor.Umarım hepiniz en kısa zamanda güzel yerlere gelirsiniz.Vakıfbankın dönüş yapabileceğini yazanlar olmuş ya da vakıfbank için aranırsınız
-
geçmiş olsun mu o zaman bize
-
liste yayımlamaları gerekir böyle saçmalık olmaz. sanki atananlarin elinden alacagiz boyle bir telas boyle bir panik aman kimse duymadan siz evraklari hazirlayin gibisinden tavirlar, gizli sakli is yapiyorlar belkide hic alakasi olmayan kisiler girdi biz ne bilelim liste yok bir sey yok mail gelmezse olumsuz mus .mantiga bak demmekki 2 kez caldirirlarsa mufettis icin ataniyorsun bir kez caldirirlarsa uzman icin, hic caldirmazsa memur icin mantik bu harika
* -
Arkadaşlar ik ya inanmayın pek bugün evrak teslimi sırasında görüştüm aramalarımız devam edecek 80 kişi aldık dedi peki ilk açıklanan listedekileri şubelere mi dağıtacaksınız dedim hayır şubeler için aramalar başlamadı dedi inanmayın deme sebebim şu mülakat sonuçları Ne zaman açıklanır diye aradım bir gün Sonra açıklandı ama bana daha çok var demişlerdi
-
@keynesinabv ben de mail atildigı gün 2721 i aradgmda en az 3 hafta surer dedi acıklanması 3 saat sonra acikldiılar sureci kesin bitirmis olsalar direk olumsuz derler bizim gibi belayı baslarina almak istemezler bence 2 gün daha ders calısarak bekleyelim en iyi yontem bu
-
@keynesinabv 80 rakamını kesın olarak verdıler mı kım verdı acaba
-
Beklemek çok zor:((((
-
daha gelmez mail bosuna beklemeyelim
-
uzmanlık ıcın aranan var mı su anda yoksa herkes memurluk mu
-
@haldun aranan olmus mu bugün
-
@annaschwartz evet subelerden aramalar var su an
-
@haldun sizi aradilar mı?
-
@neoklasik yok bız sadece beklıyoruz sızı ?
-
@haldun ben beklemiyorum bile. Önümde baska sınavlar var onlara odaklanmak lazım bunu bklemekle nereye kadar. 1 gün üzüldük tamam bitti gitti ararlarsa seviniriz sürpriz olur aramazlarsa en azından vakit kaybetmeyiz
-
@neoklasik o da dogru da odaklanamıyoruz kı
-
@haldun farklı numaralardan mı ik numaralarndan mı geliyo aramalar?
-
@castieel subelerden gelıyomus oyle dedıler vatsapta
-
@haldun çok aranan var mı acaba? Bize yer kaldı mı?
-
@muzun 10 kısı fılan yazdı