Vakifbank müfettişlik
-
@abbasyolcu Acaba bu atanma maili alan arkadaşların değerlendirme merkezi uygulamaları nasıl geçmişti? Ne yaptılar?onların ürünleri mi market raflarına alındı?onlar lego puanlarını max. mı yaptılar?Satışı mı mikemmeel di
-
@yapısalissiz ben yedek beklıyorum da hocam ona göre en azından bi umut olur diye yeri değil biliyorum.
-
@ezo bende aynı durumda cebap bekliyorum hocam halkbanl ank
-
@keynesinabv hocam atandığım birim beni bugün-yarın arayacakmış zaten o yüzden aramadılar diye sıkıntı yapmayın. evrakları teslim edin hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Aranmayan email almayan arkadaşlardan ik ya ulaşabilen varmı?
-
@astor cumhurbaşkanı ni arasak daha çabuk ulaşırız ulaşılmaz bi ik var
-
21672427 21,22,23,24....40 a kadar ik arkadaslar hepsini arayın calıssinlar
-
@didi61 bir liste yayımlamak çok zorokmasa gerek..
-
@astor evet insanları mulakata davet edip muhabbet etmeye çagırmislar gibi bi havalari var sureç devam ediyormuş hayat devam ediyor deseler daha mantıklı..
-
Olumsuz olmayanlara dönüş olmayacak demislerdi bu cumadan sonra artik beklemeyi birakalim:(
-
@blues25 zaten cumaya kadar olmazsa daha bi sey olmaz onlarda öyle diyor az alıncagini soylemisler alım olursa
-
@didi61 ee hanı bu sene cok alım olcaktı yalanmıymıs
-
@haldun mulakattaki ikcilarda rahat olun cogunuz alıncaksınız dediler ama yalan oldu demekki
-
@didi61 gecen hafta 150 kısı mı aldılar acaba
-
@haldun 70-80 diye konusuyorlar baya az alım olmus 150 olsa bu kadar magdur olmazdı
-
@didi61 cok alım olcak denıldıgıne göre ya gecen hafta 150 kısı aldılar ya da bu hafta da 70-80 kısı alcaklar herhalde. yada buyuk tufaya geldık
-
-
@didi61 baharı gösterıp yazı yasatmıyolar işte
-
@haldun başımıza dolu yağdirdılar yaz günü
-
@haldun 150 kisi hayatta yok. Max taş çatlasın en en fazla 100 kişi çagırilmıs. Bizim kurstan mülakata giden 4 kisiden 1ini çağırmıslar coğunluk çağırılmadı ama ve zaten çağırdikları baska kurum mülakat sonucu bekleyen insanlar onlar gidince napcaklar acaba