Vakifbank müfettişlik
-
@füreya belge mühürlü imzalı bi belge mi benim kaydım vardı işkurun internet sitesinden kayıt belgesi döktüm ama elektronik imza veya barkod yok belgede eger imzalıysa sizdeki kuruma gidicem bende
-
@stdgn evet mühür ve imza var
-
@füreya anladım hocam teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar cumartesi ve bugün aranan var mı ?
-
Arkadaşlar sağlık kurulu raporu ücretli mi?
-
@wickselll Evet hocam. Tüm hastahaneler aynımı bilmiyorum. Beşiktaş devlet hastanesi 200 lira alıyor.
-
@borcdeflasyonu, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@wickselll Evet hocam. Tüm hastahaneler aynımı bilmiyorum. Beşiktaş devlet hastanesi 200 lira alıyor.
Noter ücretleri ve fotoğraf ile beraber 300 tl civarı tutuyor desene.İşe girmek bile masraflı valla.
-
@borcdeflasyonu randevu alıp mı gittiniz ?
-
1 günde alınıyor mu peki sağlık raporu ?
-
@stdgn Evet, randevu alıp gittim. Hastahanede anladığım kadarıyla eğer çok yoğun değillerse randevusuz da alabiliyorlar ama garantiye almak için randevu almaya çalışın.
Benim randevum sabah saatleri olduğundan 1 saatte falan doktorları dolaşıp evrakları teslim ettim. Öğleden sonra için saat verdiler. O saatte gidip raporu teslim aldım.
-
@borcdeflasyonu Siz hangi hastaneden aldınız
-
Tamam Beşiktaş yazmışsınız şimdi gördüm
-
@borcdeflasyonu bana raporumu vermediler ya. Benim tahliller mi gecikti dahiliyeden anlamadım. Pazartesi alacağım inşallah
-
biz ne olacağız peki mail filan almadık gizli kapaklı is yapiyorlar carsaf liste yayinla kim kazandi kim kazanmadi belli olsun
-
@abbasyolcu en azından elendiğimizi bilseydik
-
@annaschwartz Arkadaşlar kesinlikle haklısınız ama bizim komisyondaki ik görevlisi olumsuzlara dönüş yapılmayacağını kesin bir şekilde söylemişti
-
@summer biliyoruz ama il için atananlar ortada yok sadece genel müd için var. Ben özellikle sordum sizi ikametgahınıza göre değerlendirirler dedi ik görevlisi. Daha iller açıklanmadı mı yoksa elendik mi merak ediyoruz haliyle. Süreç bitti denilse anlarız ki biz de elendik. En azından şunun hakkında bilgi verilebilir hocam biz de beklemeyiz.
-
@borcdeflasyonu bende sabah saatlerine randevu aldım kartal devletten teşekkür ediyorum hocam bilgi için.
-
@annaschwartz sadece genel müdürlük alımı oldu illa ki şube veya başka şehirden çağrılanlar olmuştu ankaradan tanıdığım üç dört kişi vardı okuldan tanıdığım onlara da mail gitmemiş bence parça parça olacak siz içinizi rahat tutun bekleyin kazananlara mail gidip aranmayan hem mail gidip hem aranan var banka dahi ne yapıyor belirsiz be dostum. Bekleyin karartmayın enseyi.
-
@keynesinabv inşallah öyle olur teşekkürler cevabınız için