Vakifbank müfettişlik
-
İngilizce hariç, derslerden barajı geçen 60 üstü total puanlılara (istanbul ikametgah) uzmanlık mülakatı yüksek diyebilir miyiz? Geçen seneden tecrübeli olanlar fikirlerini yazarsa sevinirim. Ayrıca Sınav bence zordu gayet arkadaşlar.... ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama, özellikle maliyeden baraj altı olan duydum çevremden de.
-
Genel puan 70.625 ikametgah Ankara ..
-
GY:36
Hukuk:22
İktisat:27
Muhasebe:20
Son Puan:65,625
Teftiş dışındaki pozisyonlara kaç kişi alınıyor belli mi acaba -
@jimgordon netleri mail ile gelmeyen kaldı mı arkadaşlar? İsmi sonlarda olanlara en son mu mail atacaklar acaba
-
Neye göre cagirdiklarina dair
bağlantı metni -
@friedman98 geçen yıl 50 küsür puana uzmanlığa çağrılmışlar diye duymuştum ya .
-
@mhmt7 ing kaç acaba?
-
@reagan 8 :)) ingilzceyi optikten salladım zaten.
-
Genel puan 71,25 yine ingilizceden elenmişiz 22 doğru
-
sadece ekonomi2 den 3 soruyla barajı geçemedim. Endüstri müh. Olunca. Muhasebe bile bikaç video izlemiştim. 70gelmiş.hadi ağla
-
@reagan ne diyosunuz hocam gelir mi acaba uzmanlık teklifi . 60 puan şartı yazıyo diğer arkadaşın gönderdiği bağlantıda.
-
@omer34 63.5 da benim
-
@mhmt7 çağrılma ihtmali var ama yüksek diyemeyiz çünkü 60 üstü alıp ikametgahı istanbul olup sadece ingilizceden elenen bir yığın arkadaş vardır..hayırlısı diyelim bence beklemeyin..beklemezseniz üzüntü oluşmaz gelirse zaten gelir nasibiniz
-
@mhmt7 inşallah 60 puan yeterlidir mülakat için.Ben de sadece ingilizceden 19 doğruyla takıldım puanım 60
-
@keynesinabv hayırlısı olsun hocam ders çalışmaya devam
-
Matematikten elenen tek ben miyim ya :-P:-P tarihe geçtim galiba 33 ing 26 hukuk 27 iktisat 29 maliye genel puan 61, mat 15 olduğu için mi puan bu kadar düşük ? Uzmanlık ümit var mı matematiğe rağmen arkadaşlar tecrübeler lütfen cevap yazsın
-
@bianconeri ikametgah?
-
@clandestin Aynen bende 18 ile kaldım hukuktan.Hukuk farklıydı biraz çok
kişinin canı yanmıştır -
Merhabalar,
Ben sınava bt için girdim(Bilgisayar Mühendisiyim). Sadece ingilizcede baraj altındayım. Genel ortalamam 64. İkametkahım İstanbul Uzmanlık için bir şansım var mıdır? Beklemeli miyim? -
@bcbc3434 Kocaeli hocam, ümit var mı sizce matematikten elenirim demiştim 30. Sayfada cidden öyle oldu