Vakifbank müfettişlik
-
@neoklasik bu seferde bizi çagırırlar biz gelmiyoruz deriz
-
@neoklasik o zaman bu hafta da gcen haftakı gıbı alım olcak hrhalde ya da cıdden az alım olcak
-
@haldun bu hafta ya cok alacaklar yada gecen haftayla kalcak bu iş oyle görünüyor
-
@didi61 valla ben dun ogleden sonra konustum yenı lıste yayınlancak dedı 5 dk konustum ne takıldıysa aklıma sordum. ama sayı vermedı tabı. ama 5-10 kısı cagırmak ıcın bı hafta beklemezler herhalde
-
@haldun iste ik dakilerin dedigi az olacagı yonünde ama az olacaksa da dedigin gibi 1 hafta bekletmeleri saçmalık
-
@didi61 kim ik dan bu bılgıyı almıs kı
-
@didi61 ya bu ik dakiler bir sey bilmiyor ne derlerse otomatige baglamislar ya da gercegi söylemek ismetiyorlar
-
@haldun evrak teslimine giden arkadas sormus oyle soylemisler
-
@didi61 2-3 gune bellı olur o zaman hakkımızda hayırlısı
-
@haldun aynen cuma ya kadar belli olur ne olacaksa hakkımizda hayırlısi olsun
-
@didi61 amın ınsallah öyle olur
-
@didi61 denedim açan yok
-
Yakın arkadaşlarına mail gidip kendine mail gelmeyen kişi evet sen biliyorum üzgünsün umudunu kaybetme belki bugün belki yarın o mail sanada banada gelicek olmadı askere falan gideriz
-
@keynesinabv evet açmiyorlar sansa düşürebilen düşürüyor
-
insan kaynaklarına zaten güvenmeyelim ben sinavın acıklanacagı gün aramistım sonuclar ne zaman belli olur diye en az 3 hafta sürer demislerdi 3 saat sürmeden muazzam alımı yaptılar sagolsunlar:)
-
@didi61 açıkcası etrafımda 7 kişi var yedimizde çağrıldık 70-80 içinde miyiz yoksa 150 mi bilmiyorum ama dostlar perşembe ben evrakları vereceğim ve o güne kadar sizlere dönüş olmazsa soracağım
-
@keynesinabv siz cok şanslı insanlarsinız o zaman 7 de 7 cok iyi bi oran
-
@keynesinabv hepiniz İstanbul mu
-
@yapısalissiz evet dostum
-
Evrakları tamamlayıp veren arkadaşlar,SGK hizmet dökümü için SGK'ya gitmeye gerek var mı ? İnternet üzerinden alınabiliyor mu?