Vakifbank müfettişlik
-
@hayan daha bugün aramışlar hocam alımlar bu haftada devam edecek diye ayrıca yedek liste değil asil alımlar diye eklemiş hayret edici bu ben böyle rezil ik gormedim
-
şube müdürleri bile bunlardan tiksinmişse vay halimize.
-
@hayan ik grup mülakatlarına gelen nerdeyse herkesi diğer aşamaya çağırdı zaten bildiğim kadarıyla.. Ben satışı yapmıştım grupta da iyiydim market konusunda ama hem satış yapmayan hemde market vs sürecinde kötü geçiren arkadaşlarımda diğer aşamalara davet edildi.. İk ayrıca grup mülakatı için bu aşamada eleme olmayacak diye özellikle belirtti hocam
-
@muzun eleme oldu demedim kardeşim. listenin çoğu o aşamada belirlenmiş.
-
@hayan bosa ders calısıp puan alındı o zaman
-
@hayan anladım hocam şimdi..
-
bence daha alim malim olmaz giren girdi zaten biz dona kaldık
-
Arkadaşlar kobide derecelendirme görevi verildi bu işte ne tür işlerle uğraşıyoruz ve ist iÇin net maaş ne kadar sağlıklı bilgi verecek arkadaşlar var mi
-
arkadaşlar evrak teslim edip sözleşme imzalayan varmı ? işe baslamayla alakalı size bilgi verildi mi?
-
@stdgn Ben daha evrakları teslim etmedim.Teslim edince hemen başlatacaklarını söylediler.Büyük ihtimalle pazartesi iş başı yaparım
-
Arkadaşlar bugün ik yı aradım ben de biz cuma gününe kadar diye bir süre iletmedik alımlar sürecek mail almadıysanız olumsuz değil şuan için ama size zaman bilgisi veremem cuma günü ya da pazartesi günü yine arayın dedi az kişi alınacak ama çok fazla değil kalanlar dedi ben de sinirlenip başka sınavlar da var odaklanamıyoruz dedim onlar da tabii ama şuan belirsiz dedi böyle sır küpü ik görmedim tek bir liste yapmak veya bir sistemle bizim tcmiz vs gibi bi ileti ile insanlara dönmek bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum...
-
@stdgn Evrakları teslim ettim ancak işe başlatmayla ilgili bilgi alamadım. Evraklar, atama yapılan birime teslim ediliyor. Onlar da evrakları bi yere göndereceklermiş (galiba ik departmanı). O birimden “tamamdır. işe başlatabilirsiniz” yazısı gelince bizi çağıracaklarmış.
-
@mrvkr maillerin atlmasndan sonra yarın 1 hafta olcak işte herşeyden soğudum ne kpss çalışabiliyorum ne spor yapabiliyorum boş boş somurtuyorum o kadar hayır az alıncak demişlerde şuan işe aldkları adamlar guy dguy vmy olduğunda napcaklar benim elimde tek bu vardı onuda aldılar.
-
@castieel benimde ayni sekilde...
-
@mrvkr bıze dedıklerınde bu hafta lıste yayınlancak dedı bu ik napmaya calısıyo acaba
-
@haldun bugün ya da yarın belki yayınlanır
ik doğru demişse.. yoksa daha da umut etmeye gerek yok gibi geliyor.. Diğer sınavlar kaçıcak beklerken, bütün dikkatimiz dağıldı.. -
@muzun aynen öyle elendınız dese daha rahatlıcaz resmen
-
şimdi aradım sonu 2721 olan numara surec bıttı dıyo dedım devam edıyo dedınız kım dedı ben bılmıyorum dıyo bu hafta maıl almazsanız surec olumsuz dedı gecmıs olsun herkese
-
Şaka gibi ya o kadar kişiyi sadece ist için mi çağırdılar hiç mi başka illere ihtiyaç yokmuş
-
@yapısalissiz surec bıttı dıyo bu hafta maıl almazsanız sızın ıcın olumsuzdur dıyo madem surec bıttı ben bu hafta kımden maıl alcam acaba tam sövmelık