Vakifbank müfettişlik
-
Arkadaşlar ortalama puan 57.5 Ve hukukta baraj altı kalmışım 2 3 soruyla. Uzmanlık için çağrılma ihtimali sıfır mı yoksa belki mi acaba var mı bilgisi olan
-
Bende ingilizceden baraj altı kalmışım,genel puan 68.75,umutlanmak lazım mı acaba?
-
33 ing , 26 hukuk 27 iktisat 29 maliye , 15 matematik sonuç başarısız, uzmanlık şans var mı?
-
@wickselll ikametgah?
-
@golden-ratio ne zaman aradılar? beni henüz aramadılar da.
-
@suayb benim de ortalamam sizin gibi, ben de hukuktan 17 ile baraj altı kalmışım.
-
@issizkul bugün öğlen ev ziyareti için sizi de ararlar muhtemelen yarin
-
@bianconeri matematikten elenmek nedir ya var mı ümit arkadaşlar
-
Uzmanlık sadece İstanbul için mi teklif ediliyor önceki yıllarda teklif edilen olmuş mu başka illere bilgisi olan var mı
-
@golden-ratio teşekkür ederim. peki net bir tarih mi verdiler? ne zaman olacağına dair sizin de fikrinizi aldılar mı?
-
Genel puanım 65 ama İngilizce'den iki doğru ile veda etmişim. Uzmanlık için şans var mıdır acaba hiç bilmiyorum
-
@issizkul gelecek hafta için mufettislerin gelecegini söyledi gelmeden tekrar arayıp haber verecekler
-
55 puan alıp sadece 18 maliye ile elenmişim. Sonradan mülakat daveti için tam olarak kriter ne oluyor ve bu puanla mülakat için şansım var mıdır dostlar?
-
@gag Bizzat bildiğim Adıyaman dan 2 kişinin mülakata davet edilip mülakatta birisine İstanbul da çalışır mısın diye sordukları ve onun kabul ettiği ancak sonradan daha işe başlamadan guy a geçtiği
-
@friedrich-hayek bu puanla zor gibi ikametgah İstanbul olanlar daha avantajlı olduğu söyleniyor
-
Önce ki alımda müfettişlikten elenenler genel olarak hangi puanlarla uzmanlık için çağırıldı bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
@bcbc3434 teşekkürler bilgi verdiğiniz için. Bekleyip göreceğiz artık
-
24 genel yetenek hukuk 23 iktisat 25 muhasebe 23 . genel puan 59 . ikametgah istanbul. Uzmanlığs çağrılma ihtimali var mı acaba ?
-
İngilizce 8 doğru diğer bölümlerden puan ortalaması 70. Ankara ikametgah ile uzmanlığa çağırılma ihtimalim nedir arkadaşlar
-
@eatalayy hocam kazandınız dimi merakla bekliyorum şahsen inşallah yapmışsınızdır iddialı konuşmalardan sonra :))