Vakifbank müfettişlik
-
@blues25 yok saolun teşekkürler:)
-
@blues25 Duyumun nerden olduğunu yazdı mı peki
-
@summer müdürü söylemiş
-
Şimdi vakıfbank ı aradim ne zaman aciklanacak dedim henüz aciklanmadi ne zaman aciklanacagina dair bilgi yok dedi. Keske bugun aciklanma durumu var mi deseydim:(
-
Ben arkadaşa sordurttum gene bugün açıklanma ihtimalini görünce. Listenin yüzde doksanı bitmiş genel müdüre onaya göndereceklermiş. Bugün açıklanması zor haftaya kalır demişler. Kontenjanı yüksek tuttuk diye de belirtmişler. Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@cokgizliissiz listenin %90 ı bitmiş derken araştırmaları mı tamamlanmış?
-
@cokgizliissiz, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
Ben arkadaşa sordurttum gene bugün açıklanma ihtimalini görünce. Listenin yüzde doksanı bitmiş genel müdüre onaya göndereceklermiş. Bugün açıklanması zor haftaya kalır demişler. Kontenjanı yüksek tuttuk diye de belirtmişler. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Bu ciddi mi hocam? Bu kadar hızlı olursa çok güzel olur.Temmuzdan önce zor görünüyordu en az 2-3 ay dediklerine göre.
-
Haftaya bayram girecek bayramdan snra açıklanır inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
Beklemeyip hatta unutmak en iyisi. Bugünden cok umutluydum ama maalesef moralim cok bozuldu...
-
müfettişlikten elenip uzman yardımcılıgına cagrılan arkadaşlar evrak teslim tarihiniz ne zaman acaba bir de işe başlama tarihiniz belli mi
-
@didi61 atanma yazısının size ulaşma tarihinden itibaren 1 hafta içinde evrak teslimi. işe başlama belli değil. evraklar genel müdürlüğe gidecek incelenecek dendi bana.
-
@maester o zaman evrak tesliminden itibaren 1 hafta içinde işe başlanır herhalde
-
@cokgizliissiz dostum hafta başı yine sorar misin biz böyle erken beklemiyoduk kesin mi diye ?
-
Kime durumu anlatsam seçimden önce açıklanmaz diyor İNŞALLAH YANILIRLAR
-
@friedman98 arkadaşıma söyliyim bakayım bizzat konuşmalarını okumuştum ben cuma açıklamaya yetişmez önümüzdeki haftaya açıklanır artık yazmıştı. Gelen ilk bilgi de seçimden önce beklemeyin şeklindeydi. Ben bi sorayım tekrar.
-
@cokgizliissiz aynen sana zahmet bı sor da hocam bosa beklemeyelım
-
Liste şeklinde yayınlanacak mı acaba? Mülakatı beklerken İK görevlisi atandığınız şube yada birimden size dönüş yapılacak demişti.
-
@wickselll liste yoktu gecen sene
-
Yok mu bir haber, aksiyon, duyum arkadaşlar? Ben İk’yı aradım ancak hiç bir gelişmeden bahsetmedi çok mu sabırsız davranıyorum anlamadım ki
-
@yankee seçimden sonraki zamanlara kaldı demekki şu anda da bişey demedilerse....