Vakifbank müfettişlik
-
@monetary-theory Merhaba vakıfbankta uzman yardımcısı mısınız?Ona göre bir şey sormak istiyorum.Ben de kazandım bugün sözleşmeyi de imzaladım
-
Başlarım bunların yaptığı işe uzman yardımcısı olarak çağırıp memur olarak atamak nedir (memurluğu küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın) ben uzman yardımcısı olma ihtimali için Türkiye nin bir ucundan iki defa istanbula gideyim 2 ay dersleri gevşeteyim... aöf bitiren güvenlikçiyi sınavsız memur olarak aldıklarını geçen ay gözümle gördüm bu bana ve verdiğim emeklere saygıszlık ya aldık de ya almadık arasını teklif etme bana, bu Vakıfbanka yakışmadı
-
@aliveli4441 kesinlikle katılıyorum hocam. çalışma motivasyonumuzu, düzenimizi bozdular resmen. vakıfbank mülakata çağırdıysa o iş olmuştur havası yaratıldığı için de 2 aydır kitap yüzü açamıyorum şahsen. bir de sonunu böyle getirmeleri gerçekten yakışmıyor bu kuruma.
-
@natukbaytan kurum demesek kurumsallık yok çünkü çağırdı ise ve güvenlik soruşturmandan korkmuyosan umudu çok yüksekti bende bu yüzden gevşettim dersleri en verimli zamanlarda
-
@c-clark randevu aldım mhrs den ama randevu almadanda sabah kayıt acıyolar galiba cok kalabalık oluyo ben randevuyla 8.30 da gittim 9.30 da anca kayıt yaptırdım. hazırlıklı gidin derim bütün günü yiyo.
-
@gagelessh Ben İstanbul dışı çok çok az duydum atanan uzman yardımcısı olarak
-
@stdgn tamam hocam sağolun:)
-
@keynesinabv hocam bu kesin bilgi mi, memurluk için tecil edilmiyor diye duydum çevremden
-
kazanan arkadaşları tebrik ederim. memur olarak atanan arkadaşlar umudunuz kırmayın. kurum içi ve kurum dışı sınavlara çalışmaya devam edin. kazanırsanız istifa edip oralara geçersiniz. en azından vakıfbank memurluğunuz garanti olur. ailenizin rahat bir nefes almasını sağlayıp çevrenizden gelen iş baskılarından kurtuldunuz.
-
@hamit dün görüşmede ediliyor dendi bana 4 yıl olduğunu söylediler.
-
@mstf1993 az önce ik ile görüştüm memurlukta tecil yok yüksek lisans yaparak halletmeniz gerekiyor dendi
-
@friedman98 hangi numaradan görüştünüz hocam
-
İk ile konuştum şimdi süreç bitmiş arkadaşlar tüm mailler dün atılmış
-
@hamit sonu 2731 olan
-
@mstf1993 memur olmak için mi 2 defa İstanbul'a çağrmışlar?inanılır gibi değil
-
hiç çağrılmayan var mı?
-
bu banka cok acayip caycisi corbacisi adamini bulup mudur oluyor yerlesen arkadaslar adaminizi bulun yonetim kuruluna bile girersiniz
-
@hayan ben
-
@gagelessh yine en azından memurluk teklifi gelmiş, 2 kere gidip de ne mail alan ne de aranan var
-
@hayan bende çağrılmadım hocam