Vakifbank müfettişlik
-
Arkadaşlar iç kontrolör olarak çalışacaklara herhangi bir dönüş yapıldı mı eğitim tarihiyle ilgili ? Evrak teslim ederken 2 temmuz dediler ve ik arayıp dönüş yapacak dendi. Lakin cuma öğleden sonra vakitlerindeyiz ve pazartesi 2 temmuz .
-
@fatih00 İstanbul şubeye atandım dostum sen?
-
@mstf1993 Sizin de hayırlı olsun sanırım memurluk oldu.Keşke çok fazla alım olsaydı çok kişi çağrılınca ben de alımın çok olacağını düşündüm.Ama şanslısınız bir yerden başlıyorsunuz yine sınavlara girmeye devam edersiniz inşallah güzel yerlere gelirsiniz.Yani yazmim yazmim dedim çünkü sizin şu an hissettiklerinizi ben de çok yaşadım ama yazmak istedim seneye girecek arkadaşlar için de yanlış bir algı oluşmasın.Bana da torpil çok dönüyor dendi ama neyseki kendi hakkımla kazandım içim rahat o yüzden
-
@gagelessh O konuda haklısınız İstanbul dışından genel müdürlüğe atanan var mı bilmiyorum o yüzden yorum yapamıyorum o konuda
-
@monetary-theory merhaba, mail almayanlar ve aranmayanlar için süreç kesin olarak bitti mi acaba
-
@mundell-fleming bu soruyla ilgili 3 kez sonu 27 21 olan ik numarasını aradım bugün ama ulaşamıyorum.. Bitti denilmiş sanırım ama emin değilim.
-
@muzun bitti gibi gözüküyo fakat süreç boyunca insan kaynaklarında çalışan kişilerin tutarsız cevaplarından dolayı insan tam olarak emin olamıyo
-
Arkadaşlar uzman yardımcısı İstanbulda net ne kadar alıyor bilen varmi
-
@wazo düşük bir şey diyorlar ama miktar ne ben de merak ediyorum
-
Arkadaşlar merhaba memur maaşı hakkında bilginiz var mıdır?
Teşekkürler
-
@wazo 2900 net
-
@kpssa34 İstanbul mu?
-
@blues25 aynen
-
İşe başlayacağı tarih belli olan var mı arkadaşlar?
-
@summer bazıları direk başladı hocam. Ben perşembe verdim. İK kontrol edip dönecek bu hafta dediler.
-
@hagi Ben de perşembe verdim aynı şeyler söylendi.Bu hafta başlatmaya çalışacaklarını söylediler.Direkt başlayanlar oldu yani
-
@summer aynen bazı birimler direk başlattı. En geç haftaya pazartesi tüm birimler iş başı olur.
-
@summer size dönerlerse haber verir misiniz hocam?
-
@hagi Tabiki siz de haber verin.Bu arada sizin biriminiz neydi?
-
@summer bende perşembe günü teslim ettim 9 temmuz baslama tarihi diye konuştuk. işe girişe uygunluk yazısı cıkıcakmış ik dan biz teslim ederiz seni haberdar ederiz dedi bende maillerimi kontrol ediyorum. Ama ben daha sözleşmeyi imzalamadım.