Vakifbank müfettişlik
-
istanbul bölge müdürlüğüne atanan var mı?
-
@stdgn Evrakları verince size sözleşmeyi imzalatmaları gerekiyordu ben imzaladım.İşe başlama için de bana bu hafta olur demişlerdi.
-
@summer ben imzalamadım henüz bu haftaiçi herhalde onun için cagırcaklar bilmiyorum.
-
@summer dostum bence haftaya olur o iş perşembe mail gelir mail geldikten Sonra bir hafta içinde başlayacaksın
-
@keynesinabv Aynen sorun değil zaten sonuçta işe başlicaz.Başlayan falan olursa burdan yazarsanız çok iyi olur arkadaşlar en azından haberimiz olur
-
İlk ay baya düşük maaş alınıyormuş sanırım. Temmuz maaşımız ne kadar düşük acaba
-
@füreya normalde maaş Ne kadar ki benim ondan bile haberim yok
-
@keynesinabv 2900 net diyorlar. Vergi diliminden dolayı sonrasında düşüyor da tabi
-
@füreya ne sonrası ya bir de düşecek mi ohohooo.
-
Memur maasini bilen varmı ne kadar girer cebe ?
-
İşe başlamayla alakalı hala bir gelişme yok mu arkadaşlar
-
O zaman ilk maaş kesintilerden sonra ne kadar olur ki tahmini
-
@blues25 asgari olur anca
-
@keynesinabv İlk maas niye kesiliyormus ?
-
@blues25 siz atandınız mı? Mülakatta memurluk sorulmuştu
-
@gagelessh evet mülakatta sorulmustu atamam yapildi
-
@luthor kesin kendi içinde tutarlı ve mantıklı ama bizim işimize gelmeyecek bir açıklaması vardır ama bilmiyorum neden
-
arkadaslar belge teslim edip aranmayan var mi hala bu hafta ici baslarsiniz diye apar topar cagirdilar belgeleri de verdim hala aramadilar ailem her gun soruyor aramadilar mi diye nasil bir sacmalik yahu
-
@djeoly Bana da bu hafta başlarsın dediler ama aranmadım.Yani kazandık sonuçta sözleşmeyi de imzaladık şu aşamada elenme olma ihtimali yok büyük ihtimalle haftaya başlarız
-
@summer evet hocam beni de bu rahatlatiyor ama ben istanbul disindan kazanmistim geldim ev falan tuttum oturuyorum bos evde ailem de her gun ne zaman basliyormussun diye ariyor sinir bozucu bir hal aldi o yuzden benim icin