Vakifbank müfettişlik
-
https://chat.whatsapp.com/0yv15juqgaaDhLIsyk6iNH Teftiş grubu açtık arkadaşlar, mülakat üzerine fikir alışverişinde bulunuruz.
-
İngilizceye tam zaman yetmemişti zaten. Listede adım yok kazananları tebrik ederim.
-
@maçası teşekkür ederim hocam.
-
@josefiyne rica ederim
-
Arkadaslar uzmanlik icinde liste yayinlandimi veya mail alan oldumu?
-
@hattorihanzo dostum uzmanlık için liste olmicak herkesin puanları mail adreslerine gönderilecektir daha sonra ik telefonla arayarak mülakat daveti veriliyomus
-
@friedman98 cevap icin cok tesekkurler uzmanlik icin geri donus ne zaman olur bilginiz varmi bide kazansakda kaybetsekte geri donus kesinlikle oluyomu
-
@hattorihanzo müfettişlik mülakat sonuçları belli olduktan sonra aranma ihtimali ikamet,puan vs gibi değişkenlere bağlı hocam
-
@hattorihanzo Mayıs ayının sonunda oldu önceki senelerde, hemen beklemeyin derim
-
Puan mailleri ne zaman gelir acaba bi bilgisi olan var mı ? Hemen beklesek mi bi kaç gün sürer mi acaba
-
Bari sonucu ogrenebilsekde onuda ne aan gonderirlerki
-
Arkadaşlar öğrenmek isterseniz mail atıp istiyorsunuz sınav sonucunu onlar göndermiyor.
-
@brrkrbn hangi adrese atıyoruz biliyor musunuz?
-
Mail gelmişti ya orayı cevapliyorsunuz
-
@brrkrbn duyuruda gönderilecek diyo ama hocam ?
-
@friedman98 hocam duyuruda goremedimde ss varmi acaba
-
Bana geçen sene gelmemişti kendim istemiştim o yüzden yine istedim
-
@brrkrbn parantez için yazmışlar hocam gönderilecek diye . Bu yıl bir değişikliğe gitmişler sanırım.
-
Sonuçları göndermeye başlamadılar sanırım.Mail alan var mı?
-
@wickselll yok bana gelmedi . Sana geldimi ? geldiyse nasıl