Vakifbank müfettişlik
-
bende alanda 80-90 arası gk de ise 20-25 arası bekliyorum ingilizceden barajı aşamam ama uzmanlık için bir umudum var çünkü ikametim istanbul
-
Matematik 35 ingilizce 19 Hukuk 19 yada 20 iktisat 25 muhasebe 25 bekliyorum bende .En kötü ise 30 mat 15 hukuk 23 iktisat 20 muhasebe gelir 88 net oda tam 57 puan yapıyor.En iyi 67.5 alırım , en kötü 57 bekliyorum.Ama ikametgah Ankara olunca 75 den assagısı işe yaramıyor bu cuma yada haftaya pazartesi kesin açıklanır. Hayırlısı kazanamasamda tecrübe ettim.
-
gy+ing 80 soru vardı alanda kaç var dı unuttum
-
@jamiryoo 120 soru
-
@emindeğilim yoruma bakılırsa kullanıcı adı ve karakter hiç uyuşmuyor Netler den oldukça emin gibisin
-
@golden-ratio reis aslında emin değilim ama en düşük 88/160 en yüksekte 110/160 bu arada bişey gelcek benim.Beni matematik çok yükseğe çıkarcak gibi en kötü 35 net bekliyorum matematikten. lXl+ lYl=5 sorusu gittim saf gibi 25 yaptım zamanım çok gidiyo diye tek bu soruyu sıktım. Diğerlerini tek tek çözdüm .
-
geçen sene yine girmiştim istanbul ikametgah olarak her bir alandan ortalama 23 dogrum vardı baraj sıkıntısı yaşamama rağmen uzmanlık için cagrılmamıstm geçen sene istanbulda uzmanlık için cagrılan en düsük puan 65.00 di bu da ortalama her bir alandan 26 dogruya tekabül ediyor bu sene geçen sene girmis biri olarak karşılaştıracak olursam sınav kesinlikle iktisat dışında daha , geçen seneye göre daha zordu secmeli maliye secmistim maliye cok daha zordu bu da tahminlerim dogru olursa 60 puan ustünün cagrılacagını düşünüyorum şahsen ama 65 üstü alıp baraja takılma durumu olmazsa istanbul için %90 uzmanlık mülakatına davet edilirsiniz
-
Arkadaslar benim bilgim sinav sonuçlarınin açıklamasına en az bir hafta var. Haftaya aciklanmayabilir.
-
@lessismore Tahmininiz mi yoksa banka kaynaklı bir bilgi mi acaba
-
@friyay Bilgi hocam. Ben bilginiz olsun diye bugunlerde beklemeyin diye söyledim ama erken de gelirse linc yemeyeyim
-
@lessismore ne zaman açıklanacağına dair bir bilginiz var mı pekii ( lütfen olsun )
-
vakıfbank kendi sınav ilanında sonucların en fazla 30 gün içinde açıklanacağını belirtmis zaten arakadaşlar yani en geç 4 nisanda acıklanacak bu ay sonuna kadar sonuçlar belli olur tahminimce
-
@friyay Hocam net tarih yok bildiğim
-
Hukuk mezunu olan var mı? Varsa Sınavı nasıl geçti?
-
Bu hafta açıklanır mı arkadaşlar? Var mı bir duyumu olan, ikda tanıdıgı olan?
-
@officialsecret Geçtiğimiz yıllarda iki haftada açıklanmış normalde bugün yarın açıklanması beklenirdi ama birkaç mesaj üstte görürsünüz konuyla bilgisi olan bir arkadaşımız bu hafta açıklanmayacağını söyledi önümüzdeki haftayı bekleyeceğiz sanırım
-
AÇIKLANDI
-
62 kişi çağırılmış mülakata
-
@maçası Kaç puan aldığımızı nasıl öğrenicez hocam ?
-
Nerden bakıyorduk