Vakifbank müfettişlik
-
@eatalayy size o kadar basit geldiyse kazanmıssınızdır zaten ortaokul matematıgı dedıgınıze gore onu da full yapmısınızdır. ayrıca 30 + iddialı bir söylem. Şuna inanıyorum ki ılla mezunıyetten sonra cok calısmadan dolayı yuksek netler yapılmaz, 30+ yaptıysanız üniversite surecınde calısmalarınıza dayanıyordur o yüzden de ne ukalalıgı estagfırurullah hocam ,ilere sonucunuzu paylasırsanız çok seviniriz en azından tebrıklerımızı iletiriz
-
@eatalayy hocam hevesinizi kırmak istemem inşallah her şey beklediğiniz gibi gelir ama iktisat kolay görünümlü zordu bazı şıklar ustaca hazırlanmıştı tam atlamalık ufak kelime oyunları olan sorular vardı yani beklediğimiz gibi gelmezse şaşırmayın ve çalışmaya devam edin ilk sınav olduğundan bu yorumları yaptığınızı düşünüyorum inşallah çalışıyorsunuzdur ve emeğinizin karşılığını alırsınız iyi günler
-
@eatalayy kolay dediğiniz sınavı kazanırsınız hocam.Daha kpss ye bile girmediniz yeni çalışıyorsunuz buradaki insanlar KPSS,kurum,banka sınavlarını çok gördü yani şunu demek istiyorum kolay zor ayrımını yapacak derecede olan insanlar burada he bu arada benim sınavım kötü geçmedi ama soru analizini yapabiliyorum diğer sınavlara göre zordu.cidden kolay geldiyse hocam samimiyetle diyorum KPSS falan siz fullersiniz ️
-
Hiç duyum alan var mı arkadaşlar ne zaman açıklanacağına dair
-
@brrkrbn gecen sene 15 günde açıklanmış sanırım.
-
O zaman haftaya pazartesi falan belli olur
-
bu konuyla ilgili, bunun dışında, başka aktif forum var mı?
-
Arkadaşlar merak ettiğim bir husus var.Müfettişlikten elenen bazı adaylara farklı unvanlar için teklif gitme konusunda nasıl bir yol izlendi daha önce? Bu adaylardan havuz oluşturulup ihtiyaca göre farklı zamanlarda mı teklif gitti yoksa müfettişlik süreci ile beraber mi yürüdü bu süreçte?
-
@wickselll müfettişlik mülakatından elediklerine uzmanlık ister misiniz dedikleri de olmuş, ingilizceden 28 net altında yapıp diğer alanlarda iyi yapanları ise mayıs ayında arayıp uzmanlık mülakatına çağırdılar. Ağustosta uzmanlık sonuçları açıklandı
-
@füreya Teşekkürler hocam
-
Tersi durum söz konusu olabilir mi acaba, yani ing ve genel yetenekten barajı aşıp alandan bir barajı geçemeyenlere teklif gitmesi gibi..
-
@friyay oluyomuş hocam, ikametgah en önemli faktör
-
@friedman98, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
@friyay oluyomuş hocam, ikametgah en önemli faktör
İkametgah kısmında kişinin İstanbul'da mı olması gerekiyor bilginiz var mı?
-
@friedman98 benim ikametgah ankara sanırım alımın az olduğu bir il ama inşallah hepimizin yüzü güler .bekleyiş ayrı bir strese sokuyor insanı
-
@friyay evet oluyor hocam 2 sene önceki sınavda arkadaşım tüm alanlardan barajı geçip hukuktan geçememişti uzman yard mülakatına çağırdılar.
-
@wickselll İstanbul büyük avantaj hocam
-
@bestof92 inşallah hocam, örneklerin olduğunu bilmek umut veriyor insana
-
Bende İngilizceden 28 doğru yapamayacağımı bile bile girdim sınava,sırf şu diğer unvanlar için.Genel yetenekten 25-30 civarı,alandan 90 civarı bekliyorum.Yetecek mi bekleyip göreceğiz artık.
-
@wickselll Alandan 90 civarı bekliyorsanız büyük ihtimalle çağrılırsınız hocam.
-
@friyay şimdi gördüm iletinizi. İnanın fikrim yok bu konuda ama arkadaslar yardımcı olmuş ben gelene kadar. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah.