Vakifbank müfettişlik
-
@tatyos hocam soruyu şu an tam olarak hatırlamıyorum ama bana o an da bariz stolper-samuelson gibi gelmişti
-
@pantheon1 matematik kısmı zor değildi ama orta okul diye öldürmek haksızlık olur zaten sorular gayet zaman alıcı idi orda ki amaç da o zaten
-
@beşiktaş1903 evet hocam ben de tam olarak onu dedim zaten
-
@eatalayy üşenmdim defalarca okudum 1)maliye zorlamıs sizi 2)hukukta da zorlanmıssınız medeni ve borçlarda 3 ticaret ve bankacılık hukukunda da öyle 4) inglizce orta okul seviyesi ama sallamışsınız(madem orta okul seviyesi neden salladın 5) matematik kolay ama yetişmedi ( zaten sınavın zorluğu orda ) bence bayağı kolay olsaydı bunları yaşamazdık gibi
-
@eatalayy matematik ortaokul düzeyinde olsaydi 25den sonrasini sallamazdin:(
-
@fablo kardo defalarca okumamışsın bence matematik ortaokul seviyesinde ingilizce ydsnin 2 tık altı demistim:)) hukukta 10soru bankacılığı saymıyorum 30sorunun 20si kolay geldi bana geri kalan 10uda acayip ayrıntı degildi ama zordu. Maliye zordu ona bise demedim zaten. İlk bölümünde kolay ama zaman aldığını soyledim zaten. 25 tane emin olduktan sonra gerisini salladım.
-
Soruyu pek hatırlamıyorum ama stolper samuelsonu okuyunca sanırım buydu dedim,zaten yarı sallayarak yapmıştım ismi zor okunan şıkkı
-
@wickselll ismi zor okunan teorem (rybczynski) de 2 faktörle üretim yapan bir ülke faktörlerden birinin arzını arttırırsa arzı artan faktörün güretimi artarken arzı sabit kalan faktörün üretimi azalır gibisinden bir şeydi soru da dış ticaret serbestisinden bahsediyordu yanlış hatırlamıyorsam o da stolper-samuelson a çıkıyor ve keşke sorular yayınlansa da bunları yaşamasak
-
Arkadaşlar iyi kötü geride kaldı. Artık sonuçları bekleyeceğiz. Benim de umduğum gibi geçmedi. Baraj altında kalırsam da şaşırmam, kalmazsam da şaşırmam. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Sınav gerçekten kaliteliydi ve zordu. İlk bölümde amaç zor soru sormak değil zaten. Oldukça ciddi bir süre kısıtı altında iki dilde sorulan soruları cevaplandırmak. Ben de üçer, dörder salladım her iki taraftan da. Alandan baraj altı kalmazsam bir şeyler olabilir belki. Merakla bekliyorum.
-
@veblenist Ay sonuna kadar açıklanır herhalde değil mi
-
@beşiktaş1903 hocam ben rybyzncki(:D) ve singer-pre. yaptım ama stolper samuelson da olabilir emin değildim tam
-
-
-
Ben de stolper samuelson yaptım çünkü soruda reel gelir ifadesi vardı yanlış hatirlamiyorsam
-
Arkadaşlar ,hatalı gy sorusuna itiraz eden oldu mu
-
@keynesinabv bi soru singer prebisch olacak ondan eminim de diger soru rybczynski ye cok benziyodu cumlenin gidisi ama anlami da stolper e benziyodu naptim bilmiyorum
-
@blackmirror sadeleştirme sorusundan bahsediyorsanız ben itiraz ettim.
-
İngilizce'de choose'lu sorunun cevabını hatırlayan varsa ne olacak arkadaşlar?
-
@alimyafta bir de hocam anlamı bozan cümlelerin çıkarılması sorularini hatirlatabilecek var mı?
-
@wega60 evt ilginiz içinde teşekkür ederim ayrıca