TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
@eyüp YAZDIKLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM KOLAY GELSİN
-
@maliyeci1983 rica ederim.
-
@lilit hayırlı olsun güle güle oturun. ayrancı bölgesinde genellikle evler eski oluyor dediğiniz gibi ev bulmak zor. yeni siteler ise şehirden uzak oluyor genelde..
-
Maaşlarla ilgili mesajla soru soran arkadaşlar oldu.. Ben maaşı 4500 civarı biliyorum ancak biraz daha yüksek de olabilir.. meclisten ayrılıp 666'dan sonra tekrar dönen bir uzman arkadaş var, O'nu 666'ya tabi tutmuşlar, uzman olarak 6000-6500 arası alıyorum dedi.. Vergi diliminden dolayı maaşlar sabit olmuyor, Ocak ayındaki maaş Mart veya Nisan aylarında vergi dilimine girince 300 lira civarı düşebiliyor o yüzden net rakam söyleyemiyoruz.. Bir de şu bilgiyi öğrendim; maaşlarımıza her ay 152 lira ulaştırma yardımı ekleniyor bunu da sizler de alabiliyorsunuz.. ayrıca yılda iki defa giyim yardımı alıyoruz, Nisan ve Ekim aylarında.. Bunun da toplamı yaklaşık 1600 lira bu yıl için.. yani aylık ortalama 130 lira da buradan gelecek..
-
Sürecin sonunda bize tebligat mı yapılacak yoksa site yoluyla ya da başka yolla mı ulaşılacak?
-
Belgeleri gonderenler ne zaman cagrilir ki? Secime kadar bekleyecek miyiz?
-
Merhabalar,
Sabah insan kaynaklari ile görüştüm. Belgelerini teslim edenler icin once atama karari cikacakmis, karardan sonra 15 gun sure olacakmis baslamak icin. Burayı okumadan once aramistim. Sayet gorusen olur ve kararin cikmasi icin ortalama bir sure var mi öğrenebilirse yazarsa cok sevinirim. 15 gunluk sure kamu kurumunda calismayanlar icinmis. Zannediyorum calisanlar daha kisa surede basliyor. Iyi calismalar
-
@apranax hocam 15 gün süre kamu kurumunda çalışanlar için de olur ama..açıktan ilkkez atananlar için aynı il içindeyse 1 gün içinde başka ilde ise tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde oluyor.15 gün kuralı her iksindede var
-
@maliyeci1983 dogrudur. Sag olun. Atama kararinin ne kadar sure içerisinde cikacagina dair bir fikriniz var midir acaba?
-
@apranax hocam bence en geç temmuz sonuna kadar iş başı yapılır arada bayram olmasa 20 temmuz gibi olur derdim hem seçim falanda var
-
@maliyeci1983 neye dayanarak temmuz sonu diyorsunuz?
-
@maliyeci1983 1 ve 15 günlük süreler aynı kurum içindeki yer değiştirmeler için.
-
Ben aradım atama kararı bayramdan sonra çıkar dediler, 15 günlük süreye rağmen hemen başlama kararı alırsak görece erken başlanabilir
-
@xxsalcaxx ATAMADA GEÇERLİ HOCAM 657 DE İBARE ŞU ŞEKİLDE :
Atamalarda görev yerine hareket ve işe başlama süresi:
Madde 62 – (Değişik: 23/12/1972 – KHK-2/1 md.)
İlk defa veya yeniden veyahut yer değiştirme suretiyle;
a) Aynı yerdeki görevlere atananlar atama emirlerinin kendilerine tebliğ gününü,
b) Başka yerdeki görevlere atananlar, atama emirlerinin kendilerine tebliğ tarihinden itibaren
15 gün içerisinde o yere hareket ederek belli yol süresini,
İzleyen iş günü içinde işe başlamak zorundadırlar. Savaş ve olağanüstü hallerde bu süre
Bakanlar Kurulu Kararı ile kısaltılabilir.
Yukarıdaki süreler;
1 - Kanuni izinlerin kullanılması veya geçici bir görevin yapılması sırasında başka bir gö-
reve atanan memurlar için iznin veya geçici görevin bitimi,
2 - Hesaplarını, yerlerine gelenlere devir zorunda bulunan sayman ve sayman mutemetleri
için devrin sona ermesi,
3 - Eski görevlerine devamları kurumlarınca yazılı olarak tebliğ edilenler için yerlerine
atanan memurların gelmesi veya yeni görev yerlerine hareketlerinin kurumlarınca tebliği,
tarihinde başlar -
Dostlar bu konuda ev tutarken yakın olsun diye acele etmeyin. Ankara'da Çankaya Mahallesi eski yerleşik ve Kızılay gibi merkeze yakın olduğu için pahalı, lüks mahallerden biridir. Binalar genellikle eskidir, apartmanda kapıcı vardır. Genel hatlarıyla çok ideal olmayan bir evin kirası dahi 1.200 tl ve üstündedir. Oysa çalışacağınız meclise tek bir otobüs ile gidebileceğiniz bir çok semt vardır. Belki 40-45 dakikada işte olursunuz ama oturduğunuza değer yerler olur. Bu nedenle Ankarayı biraz tanımanızda yarar var. Ilker, Dikmen, Keklik, Ovecler, A. ayrancı, Y. Ayrancı buralar biraz tuzludur ve binalar eskidir. Daha geniş bir alanda ev bakınız.
-
@antimülakat tavsiye edeceginiz yerleri sorsam?
-
Metro hattina da bakabilirsiniz. Necatibey metro duragi meclisin cok yakınında.
-
İlker'den uzak durun İlker hariç her yer olur:))
-
@otuzyılsavaşı HOCAM İLKER NASIL BİR YER TARİF EDERMİSİNİZ
-
@ozlemmm hocam çok yer var. En ideal yerler: Yenimahalle, Etlik ve Batıkent tir. Bunların içerisinde çalışacağınız yere en yakın olanı Yenimahalle.