TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
@antimülakat teşekkür ederim. Dediginiz yerlere bakarim:)
-
@maliyeci1983 merhaba, buradan ayni sehirde ikamet edenler icin izleyen is gununde goreve baslayacak seklinde mi anlamaliyiz? Ankarada ikamet ediyorum, tebligden sonraki is gunu mu baslayacagim biliyor musunuz acaba?
-
@apranax evet ertesi gün başlamalısınız
-
Insan kaynaklari ile gorustum yeniden. Her sekilde 15 gunluk suremiz olacakmis baslamak icin, dayanagini bilmiyorum. Tebligat telefon ile olacak, karar da bayramdan sonraki hafta cikar dedi.
-
@apranax muvafakat alacaklar için süreç biraz uzayabilirmiş arkadaşlar. Kuruma göre değişebilir durum. Örneğin gümrük ve ticaret bakanlığında 1 ayı bulabilir diyorlar.
-
@apranax bayramdan sonraki hafta başlarız o zaman telefon ile olacaksa birde tebliğ . Bu güzel haber. Zaten bizden önceki personel alimindaki memurlar da basladi sanirim.
-
Insan kaynaklari telefonla arayip gelip başlayın tebligatı elden alabilirsiniz de diyebiliyor. Yani postalayalım mi yoksa gelir misiniz diye sorabiliyor kurumlarda.
-
Arkadaşlar, erken başlama şansınız varsa bir gün bile erken başlayabiliyorsanız başlayın, memuriyette kıdem esastır, diyelim ki yurtdışına eğitime gönderileceksiniz, başvuranların herşeyi eşitse işe başladığı tarihe bakılır. Bu sadece bir örnek.. Hem ayrıca geç başlanılan her gün parasal olarak kayıp anlamına da gelir..
-
Ev tutma konusunda da acele etmeyin iyi araştırın. Sabah ve akşam trafiğini de araştırın derim.. Mesela Etlik nispeten yakındır ancak sabah ve akşam trafiği aşırı fazla...
-
@eyüp cebeci tarafı da çok uzak değil TBMM'ye düşünülebilir.
-
Evet Cebeci yakın. Ayrıca ANKARAY var trafiğe takılmadan gelmek mümkün.. Ancak ANKARAY ile Kızılay'a geldikten sonra da 2 durak kadar ya yürümek ya da tekrar otobüse binmek gerekiyor.. Aracınızla gelme imkanınız varsa daha güzel..
-
Bahçeli, Emek, Beşevler gibi yakın yerler de var.. Gerçi buralar da Ayrancı gibi genellikle eski ve kirası yüksek yerler.. Yeni dairelerde uygun fiyata oturmak için Eryaman'a bekleriz
-
@eyüp eryaman'dan meclis'e gelmek ne kadar sürüyor?
-
Arkadaslar guvenlik sorusturmalari tamamlandi mi bilen var mi? Yani basarili listesi ilanindan önce mi yapildi yoksa simdi mi yapılıyor acaba? Girdigim baska bir mulakatta, mulakatlardan önce tamamlandigi soylenmisti ama mecliste nasil bilmiyorum. Atama kararini geciktirebilir mi diye merak ediyorum, o sebeple soruyorum
-
@apranax ben aradigimda sormustum yapildigi soylendi. Tekrar yapilmayacak dendi. Zaten biliyorsunuz guvenlik sorusturmasi icin bilgilerimizi çok onceden gondermistik:)
-
@ozlemmm uzun sürer sabahları ve akşamları 1 saati gözden çıkarın
-
@ozlemmm cok tesekkurler yanitiniz icin.
-
@genclerbirlikli şuan vazgectim bakalim bir çözüm bulucaz artik..
-
Kesinlikle işe gidiş dönüş sürelerinin 1’er saat olması çekilecek şey değil arkadaşlar , biraz araştırın Esat ta evler daha uygun Ayrancı’ya göre, binalar eski ama içleri yapılmış ısı yalıtımlı evler de var, küçük 1+1 ler de var yeni yapılmış, biraz fazla kira verirsiniz ama günlük rutinde o her gün o yol çekilmez, İstanbul’da yaşayan Ankara’da okumuş biri olarak söylüyorum bunu... saygılar
-
@ozlemmm küçük esata bakın yeri gelince sabahları yürüyebilirsiniz bile