TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
@görünenadam bildigim kadariyla sorun olmuyor. Ben de baska bir kuruma belge gonderdim. Feragat etmek icin dilekce gonderecegim orasi icin. Ama tebligat gelmeden feragat etmek gerekiyormus ki kadro boş kalmasin yedeklerden biri yerlesebilsin. Feragat etmesen de onun dısinda bizim icin sakincasi yok diye biliyorum. Atama kagidi gelip işe gitmeyen arkadaslarim var olsa onlara bir sey olurdu herhalde...
-
@apranax feragat dilekçesi yollayın hocam aksilik filan çıkmaz gvs yapıldı zaten mecliste yedeklerden biri sevinsin, başkalarını da düşünün.
-
Atama çıkmis arkadaslar ik ile gorustum. Sizi arayacak arkadaslar 1-2 saate dedi. Hayırlı olsun hepimize
-
@genclerbirlikli benim kazandigim alanlarda iki kurumda da yedek ilani yok malesef. Kaldi ki TBMM de atama karari ciktigina gore diger kuruma evrak göndermeme gerek kalmadi insallah. Yanitlar icin cok teşekkkürler
-
Beni aradilar arkadaslar. Atama kararim cikmis 3 temmuza kadar baslamis olmam gerekiyormus. Hepinize hayirli olsun:)))
-
@ozlemmm hayırlı olsun hocam darısı bize inşallah
-
Beni de aradılar arkadaşlar hadi hayırlı olsun
-
Ben de arandim arkadaslar. Hayirli ugurlu olsun
-
Başlayacak arkadaşlara hayırlı olsun, forumu unutmamanız ve bizi de bilgilendirmeniz dileğiyle
-
Ben de şimdi konuştum. Yarın başlıyorum. Hepimize hayırlı olsun
-
Ne zaman basliyorsunuz? Ben secimin hemen ardindan gelmeyi planliyorum..
-
Ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi. Hem günlük 150 lira açısından hem de kıdem açısından.
-
@hunat hangi birimde çalışacağınıza dair bilgi verdiler mi ?
-
@kaziratu ben sordum belli degil denildi.
-
@apranax teşekkür ederim hayırlı olsun
-
@kaziratu onu sordum geldiginizde bilgilendirecegiz dedi
-
Herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, Allah utandırmasın.
-
@eyüp hocam rica etsem kılık kıyafet yönetmeliği hakkında bilgilendirme imkanınız var mı?
-
şu an meclis tatilde olduğu için erkeklerde gömlek ve pantolon olması yeterli. kravat ve ceket zorunlu değil.. meclis açıldığında tabi takım elbiseye tekrar dönüş..
-
@eyüp çok teşekkür ederim hocam.