TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
@maliyeci1983 aynen.. o açıdan düşünmemiştim, eski kurumum da Ankara'da olduğundan benim için kolay olmuştu tabi.. gerçi çok yorulmuştum iki kurum arasında mekik dokumuştum resmen
-
@eyüp üstad siz hangi birimdeydiniz lojmanlarla ilgili görüşebileceğiniz kimse var mı
-
@eyüp hocam sen eski çalışanlardan mısın? Yoksa staj vs. gibi bir süreç mı yaşadın?
-
@antimülakat ben yasama uzmanıyım eski çalışanlardanım evet.
-
@maliyeci1983 lojmanlarda yer sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum, işe başladığında ancak lojman başvurusu yapabilirsin, destek hizmetleri başkanlığına başvuru yapılıyor. Ben Araştırma biriminde çalışıyorum.
-
@eyüp teşekkür ederim üstad...Gerçekten başka yerden kazanıp işe başlaması ayrı bir dert...
-
@maliyeci1983 rica ederim kardeş.. en kısa zamanda aramızda görelim seni inşallah..
-
@eyüp İNŞALLAH ÜSTAD
-
@hunat BAKABİLDİNİZ Mİ
-
@maliyeci1983 e devlette görünmüyordu. İdari büro ile görüştüm e devlette çıkmaz bizim sistemden bakın dedi. Sistemde de aylık olarak yazmıyor maalesef
-
@hunat TAMAM ASLINDA OLMASI GEREKİR AMA NEYSE TEŞEKKÜR EDERİM YİNEDE
-
@maliyeci1983 ARKADAŞLAR DOĞRU SÖYLEMİŞ TBMM E BORDRO UYGULAMASI DIŞINDA TUTULMUŞ.KUSURA BAKMAYIN YENİ BULABİLDİM ÜSTAD BU BİLGİYİ
-
@hunat ARKADAŞLAR DOĞRU SÖYLEMİŞ TBMM E BORDRO UYGULAMASI DIŞINDA TUTULMUŞ.KUSURA BAKMAYIN YENİ BULABİLDİM ÜSTAD BU BİLGİYİ
-
@cntncntn HOCAM GELDİ Mİ YAZINIZ BİZİM KURUM MECLİSE MUVAFAKAT YAZIMI GÖNDERMİŞ YANIT GELİNCE AYRILCAM SİZ NE DURUMDASINIZ
-
Ek Gösterge 6100 olacak deniyor. Doğru mu kazanan arkadaşlar? Bir de bakanlık uzmanları ile 2 bin TL civarında maaş farkı olacakmış deniyor.
-
@antimülakat o başbakanlıktan geçenler için diye anladım ben
-
@genclerbirlikli zamanla verileceği söyleniyor ifadesi var sanki tamamı için olur olursa. Aynı kurumda aynı pozisyonda olan iki kişide bir 3600 ek gösterge diğeri 6100 ek gösterge pek olmaz gibi. Büyük sıkıntılar çıkar.
-
Sanırım Başbakanlık uzmanları için özel düzenleme o. Diğer türlü göstergeler artarsa üst kurullar vb. Devamı gelir. Şu an 3200 göstergeli başlayan tek grup iki ay önce sonuçlanan yasama uzmanlıği alimiydi.
-
@antimülakat
6400 olmasın hocam -
@otuzyılsavaşı haberde 6100 olarak belirtilmiş belki orada da yanlış yazılmıştır. Böyle bir ek gösterge de ilk defa duyduk diyebiliriz