TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturmasının ne zaman tamamlanacağı konusunda bir tahmini veya bilgisi olan var mı?
-
@musgrave_ normalde ortalama 3 ay gibi bir sürede bitiyor 2 ayı tamamladık 1 ay daha bekleriz diye düşünüyorum
-
@musgrave_ 2018 yılında güvenlik soruşturmaları hızlı bitmeye başlamıştı yine tıkandık, tamamlanma süresi tekrar 3- 4 ay düzeyine çıktı maalesef.
-
Peki guvenlik sorusturmasi sonrasi mulakat tarihleri aciklaninca hemen bir hafta sonrasina mi cagirirlar?
-
@14140154 15 gün gibi bir süre yazıyordu sanırım yönetmelikte ya da ilanda
-
Adaylar sözlü sınav tarihinden on beş gün önce yer, gün ve saat bildirilmek suretiyle sözlü
sınava çağrılacak olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır. -
Mülakata girip elenmekten bıktım cidden. Şu açıklansın da bundan da kalırsam askere gidecem zaten. o yüzden dört gözle şunun açıklanmasını bekliyorum. cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
-
Kazananları meslekleri hakkında bilgi vermek üzere forum sayfamıza bekliyoruz dostlar.
-
@antimülakat hocam daha dur mülakat tarihleri bile belli değil
-
@genclerbirlikli söz almak iyidir. Gerçi kazandıktan sonra buralarda pek kimseyi bulamıyoruz ama. Arada da olsa bazıları bu sözleri hatırlayabiliyor.
-
@antimülakat kazananlar genelde okuyucu tayfadan olduğu için sonrasında olmamaları da normal adamlar sınav sürecinde de bilgi paylaşmıyor atanınca hiç paylaşmaz
-
@genclerbirlikli yok hocam sayfamızda maşallah iyi yerleri kazanan ve kazandığını açıklayan onlarca arkadaşımız oldu, ilerleyen sınavlarda da olacaktır. Ama sonrasında büyük bölümü kayboldu gitti. Elbette forumda uzun soluklu kalmamaları normal ama kendi meslekleriyle ilgili detaylardan da çoğunun bahsetmemesi garip geliyor.
-
@antimülakat haklısın hocam, ne diyelim kendi takdirleri
-
Arkadaşlar merak ettiğim güvenlik soruşturması olumlu olanlar mı mülakata çağırılacak? Yani bu tarz bir ön eleme olur mu?
-
@lilit bu her kurumun yaptığı bir şey tahminimce güvenlik soruşturması ‘’ sıkıntılı’’ olanlar mülakat aşamasında elenecek. Çünkü mülakat sonrası yapılan güvenlik soruşturması kimsenin olumsuz çıkmıyor.
-
arkadaşlar tekrardan merhaba. bir şeyi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim. ekonomi bakanlığı mülakat sonuçlarını açıkladı, kurum yanlış hatırlamıyorsam 12 tane uli mezunu alacaktı. hem orayı kazanıp hem de tbmmde ismi olan kaç kişi vardır? ayrıca orayı kazanan arkadaşlar vazgeçip tbmm düşünür mü? bi fikri olan var mı acaba?
-
@kartel06 anladım keşke mülakata güvenlik soruşturması sıkıntısız olanlar çağırılsa da mülakat sonuçlarının açıklanmasını beklemesek
-
@lilit hocam öyle bi şey yapmazlar. Dava ile açıklama ile uğraşmazlar. Mülakata herkes çağırılır, güvenlik soruşturması olumsuz çıkanla rı baştan almazlar formalite icabı yaparlar. Bunu da açık etmezler.
-
@musgrave_ Hocam kurum 6 uluslar mezunu alacaktı 12 değil. Kaliteli bir kurum olmasına rağmen 4 yıl yurt dışı 4 yıl yurt içi şeklinde çalışılıyor olması bazı arkadaşların kafasını kurcalıyor olabilir. Ama benim tahminim büyük çoğunluğunun TBMM sınavına katılmayacağı yönünde.
-
@e-m-z evet hocam haklısınız, kontrol ettim 6ymış. hayırlısı olsun hakkımızda. askerlik planları yapıyorum da o yüzden gözüm burada.