TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
@eyüp teşekkür ederim benim de gönlümden geçen dış ilişkiler bakalım
-
@lilit Rabbim gönlünüze göre versin inşallah...
-
@eyüp teşekkürler cevap için sık sık alım yapan bir yer olmadığı için çok fazla söylenti var çalışma şartları hakkında.
-
@eyüp bir sorum daha olacak ayrancı civarında ev bakıyorum ben , Aziziye civarı uzak mıdır? Bir de servis imkanı var mı belirli güzahlara?
-
@lilit servis yokmus hocam konustum gecen gun kalkmis 2008 de mi ne . Yol parasi veriyorlarmis 150 tl gibi bir rakam
-
@14140154 rica ederim ne demek.
-
@lilit evet arkadaşın dediği gibi servis yok onun yerine yol parası olarak 152 lira ulaştırma yardımı alıyoruz.
-
@lilit meclis personelinden ayrancıda oturan çok, yakın olduğu için orada oturanların çoğu yürüyerek işe geliyorlar. Aziziye mahallesi Ayrancının biraz yukarısı, orası da tabi Meclise yakın ama yürüyerek gelebilir misiniz bilmiyorum. Gerçi aracınızla da gelseniz yakın sonuçta. Ben Ayrancı'dan ev tutacak olsam Güvenlik caddesine çıkan sokaklara bir bakardım.
-
70 uzman yardımcısının 40'ı kanunlara gidecek, diğer birimlere ise 10'ar kişi (dış ilişkiler, araştırma ve bütçe) olacaktı. ancak alım 50 kişi olunca durumlar değişti. 10'ar olarak düşünülen sayı da 7-8 olacak diye duydum. yani alınanların yarısı civarı kanunlara gidecek, tabi bunların da hepsi hukuk mezunu olacak diye bir kural yok, diğer bölümlerden de kanunlara alınacak olur. ayrıca hukuk mezunlarının da hepsi kanunlara gidecek değil, mesela araştırmaya da 1 veya 2 hukukçu alınacak.
-
@maliyeci1983 evet hocam öyleymiş:) çok teşekkür ederim yardımınız için
-
@apranax hocam "hazırlık" sorunuza kadarki soruları sordum hepsine cevabım evet, doğru yapıyorsunuz. hazırlık mevzusunu ben de bilmiyorum
-
@musgrave_ Cok tesekkur ederim. Gonderdim ben şükür, darisi basiniza
-
@eyüp hocam istanbulda vergi dairesinde çalışıyorum taşınma işleri falan sıkıntı biliyosunuz Meclis lojmanları hakkında bilgi verebilirmisiniz boş yer oluyormu genelde varmış ama birde nasıl içi falan..Evliyim 1 oğlum var bir düzen kumak lazım orda...bilgi verirseniz teşekkür ederim
-
@eyüp Eyüp Bey yasama uzmanımısınız
-
@maliyeci1983 evet
-
@eyüp ÜSTAT GELİR GELMEZ LOJMANA BAŞVURMA DÜŞÜNCEM VAR AMA LOJMAN DURUMU NASIL BOŞ YER VAR MIDIR İÇİ FALAN NASILDIR BİLGİN VAR MI.. MALİYEDE BU İMKAN ÇOK KÖTÜYDÜ DE...BİR DE KAMU DENTÇİLİĞİNDE UZMAN ARKADAŞIM VAR ONLAR 2 AYA BİR ÇİFT MAAŞ + MESAİ GİBİ BİRŞEY ALDIĞINIZI AKTARDI NE KADAR DOĞRU BU...BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
-
@maliyeci1983 ben de genelde boşyer olduğunu biliyorum. işe başladığımda kiraydım, ev sahibi de daha meclise geçmeden önce bir sürü sıkıntı çıkarmıştı, hiç beklemeyip lojmana geçmiştim. ben tabi yıllar önce oturduğum için o zamanlar çok bakımsızdı. sonradan epey bir bakım yaptılar son halini bilmiyorum. 5 katlı binalar, asansör yok, 3+1 daireler, odalar biraz küçüktü, salon iyiydi. iki balkonu vardı.. havası temiz bir yer Ankara İlker. Ancak semt olarak az gelişmiş, çevrede gecekondular filan var. Lojman çevresi duvarlı olduğu için, güvenlikçi de olduğu için güvenlik açısından çok sıkıntılı değil. Kışları o bölgeye çok fazla kar yağar, bazen arabanızla yollarda kalırsınız yokuş olduğu için sıkıntı olur. Meclise yaklaşık 10-11 km mesafede.
-
@eyüp BELGELERİ GÖNDERDİM BİRAZ ÖNCE ÜSTAT MALİYEDE GELİR UZMANIYDIM YAŞ 35 SON HAKKIMIZDA OLDU İNŞALLAH GELİNCE TANIŞMAK NASİP OLUR. PEKİ MAAŞ KONUSU ÜSTAD PLATFORMDA KONUŞMAK SIKINTIYSA SÖYLEYİN LÜTFEN
-
@maliyeci1983 lojmanla ilgili yukarıda yazdığım gibi, çift maaş olayı ise şöyle, eski çalışanlar yani 666 sayılı KHK öncesi işe girenler için bazı aylarda ikramiye var, ikramiye maaşın yaklaşık yarısı kadar yani öyle bir ay tek bir ay çift şeklinde değil. ama siz her ay sabit maaş alacaksınız...
-
@maliyeci1983 ben de aynı konuyu merak ediyordum gerçi ben bugün tuttum evi, doğru düzgün ev bulmak çok zor ayrancı tarafında hayırlısı olsun ucuz da olmadı ama napalım