Gıda Tarım ve Hayvancılık| Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı İlanı
-
@officialsecret bu sınavı hatırlayan yol galiba aylar oldu ilan geleli. Başlığı açtığımı bile unutmuşum şaşırdım kendimi görünce
-
Sınava tek giricem gibi @genclerbirlikli
-
@officialsecret elemişsin hocam tüm rakipleri
-
Artık sınavdan sonra soruları da burada tek başıma tartışırım valla milleti yıldırdılar yahu insanlar listede olmasına rağmen gelmeyebilir bu uzun süreçlerden dolayı @genclerbirlikli
-
@officialsecret kamunun beni sürekli elemesine rağmen ben de varım. Allah bu,”; göbekli bürokratlarımızın iradesinden daha büyük bir iradesi var, ol derse olur.
-
Hocam inşallah alınacak 2 kişiden biri sen olursun canı gönülden diliyorum bunu, bayadır görüyorum paylaşımlarını. Allah kısmet eder inşallah. @nfs
-
@officialsecret tartış tabi hocam olmazsa bend r yardıma gelirim belki listeden çoğu girmiştir bi yere, çoğu da unutmuştur zaten
-
@nfs ile tartışacağız artık açıkçası pek kaliteli bir sınav da beklemiyorum bu kurumdan da umarım şaşırtır beni seni de bekleriz hocam da sen çıkışa çaya çorbaya gel en iyisi sınava gelirsen listeye girme şansımız azalır. @genclerbirlikli
-
@officialsecret hayırlısı inşallah hocam. Kimin ihtiyacı varsa ve hak ediyorsa ona nasip olsun.
-
@officialsecret inş ikiniz girersiniz sadece sınava ben başvurmamıştım zaten sınav nerde keçiörende mi
-
Yenimahalle’de Gayret Mahallesinde bir yerleri varmış orada. @genclerbirlikli
-
@officialsecret ivedik veya yenimahalle metroya yakındır o zaman
-
Evimin dibi inşallah öyledir henüz bakma fırsatım olmadı tam yere iş güç koşturunca @genclerbirlikli
-
@officialsecret iyi hocam senlik sıkıntı yok o zaman
-
yanlış hatırlamıyorsam ivedi metrosuna yakın bir yerde. yürüyebilir veya taksiye binilebilir.
bir de sınava kaç kişi girecek merak ediyorum hakikaten -
@officialsecret atananlar da oldu listedekilerden
-
Sınavda net 7 8 soru saçmaydı ilk yorum benden olsun.
-
Gördüğüm en değişik sınavdı boşa muhasebe maliye vs çalışıyoruz, geçebilecek arkadaşlara tebrikler
-
forumdan sınava giren yok mu hiç yahu?
-
Sınavı ne zamana açıklarlar acaba, pek ümidim yok ama merak ediyor insan. Sınav sonrası soran oldu mu?