Gıda Tarım ve Hayvancılık| Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı İlanı
-
Arkadaşlar ben sınava başvurmadım ama başvuran bir arkadaşım neden uzatıldığıyla alakalı kurumdan bilgi almak için baya uğraşmış kurum alımdan vazgeçebilirmiş bana söylediği bu.Dediğim gibi ben başvurmadım başvuranları da yanlış yönlendirmek istemem sadece bilginiz olsun diye söylüyorum
-
@nfs niyetleri yok galiba, ilan hiç yokmuş gibi davranmak daha mantıklı
-
@genclerbirlikli bilen bilir bu ilan daha önce verilip çekildi tekrar vermeyecek misiniz diye aramıştı o zaman arkadaşım belli olmaz demişlerdi
-
150 civari müfettiş varmış ve buna rağmen doğru düzgün alım yapılmıyor. Cidden kurumlarımız post modern dünyaya ayak uydurdu. Her şey tuhaf,muğlak ve tuhaf.
-
@burcuburcu hakkaten işleri belli olmuyor
-
@genclerbirlikli abi şaka gibi yav
-
Kurumda biriyle konuşmuştum 180 küsür mü ne müfettiş var dedi. Hatta bu sene 6 ya da 7 tanesi falan emekli olacakmış. İnsanlar gayet güler yüzlü idi fakat kurum gerçekten sanki biraz kafa yapısı ve oradaki çalışan potansiyeliyle geri kalmış hissi verdi bana. Diplomaya aslı gibidir yapacağız diye önce fotokopi çekecektik 2 kişi çekmeyi beceremedi 3. sonunda çekti. Onu da geçti dakikalarca aslı gibidir damgası aradık oda oda :).
-
@nfs başlığı ben açmışım ve sınav 31 Ocakta diye yazmışım dün olması gereken sınav alınmış hazirana, gerçekten şaka gibi
-
sınav konularını bilen var mı acaba? fakültede okutulan dersler diyor ben uluslar mezunu olarak sadece uluslar testi mi çözeceğim ? bu ne belirsizliktir dostlar bi yardım edin
-
Sınava başvurduğumu unutmuştum yahu arkadaşlar liste yayınlanmış, hadi hayırlısı.
-
listede hukuk, iibf, veterinerlik ve ziraat karışık yazmışlar. Kaçının iibf olduğunu bilsek iyiydi ama
-
Başvurmadım ama kaç ile kapattığını merak ettim. Kurumlar o kadar bekletiyor bari puanları yayınlasalar ama neredeee !
-
Ben 82yle mi ne başvurmuştum hocam o puan türüm düşüktü gelmiş. Baya düşük kapatmış sanırım.@monser
-
Gıda tarım hayvancılık emin ellerde arkadaşlar sınav süreci bunu gösteriyor.
-
@nfs Tarım kredi kooperatifleri mülakatına girdim. Hayatımda gördüğüm en rezil kurumdu, şaka yapmıyorum, elendiğim için söylemiyorum, tamamen objektif, pek çok kurum görmüş biri olarak konuşuyorum. Bakanlığın da böyle olmasına şaşmamalı. Eğer gerçekten işinde iyi olan adamlar olsalar idi modern tarıma hala geçememiş olur muyduk, 3 tarafı denizlerle çevrili, içinden ırmaklar akan ülkem dışarıdan saman, tohum, et ithal eder miydi? Ülkemizde tarımı ileri taşıyacak bu kurumlar ve malesef bu kurumlar rezil insanların elinde. Sistemi sadece uygulayabilecek adamlar bunlar, yeni sistem yazacak adamlar değil. Tarım kredi mülakat sürecinde 4-5 müfettiş tanıdım hiç biri zeki değildi. Yazık, üzücü. Bunların sıkıntısını tüm ülke olarak 80 milyon yaşıyoruz. Tarım ürünü ihraç edebilecek konumdayken ithal ediyoruz, 3 tarafı denizlerle çevrili ülkede muhabir eline mikrofonu alıp enflasyon arttı, artıştaki en önemli faktör "Gıda fiyatları" diyor. Muhabirin bu lafı bu kurumların düzgün çalışmadığının, işini iyi yapmadığının en büyük kanıtıdır aslında. Son olarak ben tarım kredide 1.ydim, benim yerime sonuncuyu işe aldılar. O da barajı geçtiği için mülakata kalan bir arkadaştı, benimle yarışabildiği için değil.
-
@officialsecret
ben 79,85 ile başvurdum. -
@pow3rtech bakanlıklar arasında yıllardır istisnasız, en kötü yönetilen tarım bakanlığı. Personeli, yöneticileri, planlaması her şeyiyle felaket.
-
@pow3rtech ben de 4 kere mülakattan elendim. 2016 yılından beri mezunum, rezalet bir durumdayım. Mülakatlara, sınavlara içimde bulabildiğim ufacık umutlarla girmeye çalışıyorum.
-
Sınav konusu hakkında net bir bilgi yok mu yahu. Alandan soracaklar da hukuk falan ayrılıyor bir ton, boşa çalışmış olacağız.
-
Başlık baya gerilerde kalmış, çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar 6 gün kaldı?