Gıda Tarım ve Hayvancılık| Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı İlanı
-
@nfs yds olmasaydı 70 ben de 90 alťı kapatmaz derdim ama 90 üstü kapatması imkansız gibi hocam anca sınav degil de mülakat olsaydı direkt sizin dediginiz olurdu
-
Bakanlığın internet sitesinde ilanda KPSS P33 ile alım olduğu yazıyor. Fakat Kılavuz adı altında yayımladıkları belgede ise yalnızca KPSS P3 yazmışlar. Başvuru formu ise aşırı basit ve doğru dürüst bir bilgi istememiş. 6 tane de vesikalık fotoğrafta ayrı komedi. Ayrıca başvuru formuna da 1 tane yapıştırılıyor. 1 Sınav için neden 7 tane fotoğraf kullandırılı anlamış değilim. Kazansak muhtemelen sonra da bizde belge ve fotoğraf isteyecekler Ben cidden artık bir anlam veremiyorum.
-
Şimdi telefonda bakanlıktan biriyle görüştüm. Teftiş başkanlığından biri idi. 16 şubat'ta olacakmış sınav. Mülakat tarihleri ise 19,20,21 Mart olarak değiştirilecekmiş. Onlarda değişikliği Resmi Gazete'ye göndermek üzerelermiş. İlan'da belirtilen p33 puanı geçerlidir dedi. Kılavuz eksik yazılmış, düzelteceğiz dedi.
-
arkadaşlar merhaba, sınav başvuru formuna ulaşamadım yardımcı olabilir misiniz? teşekkür ederim
-
-
@nfs Çok o kısma girmiyorum dostum biliyorsun. Ancak daha bunca alım beklerken tamamlanmamışken diğer alımlar baz alınarak çok düşmeyeceğini söylemek mümkün.
-
Bugun aciklanmasi gerekiyo listenin
-
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından:
DÜZELTME İLANI
23.12.2017 tarih ve 30279 sayılı Resmi Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Girişi Sınavı ilanında yer alan;- Başvuru süresi sona erme tarihi/zamanı: 29.04.2018 Pazartesi günü mesai bitimi saat 18.00.
- Yazılı Sınava Katılmaya hak kazananların Bakanlık İnternet Sitesinde duyurulması: 10.05.2018
- Yazılı Sınav Tarihi: 12.06.2018
- Yazılı Sınav Sonuçlarının Duyurulması: 20.06.2018
- Sözlü Sınav Tarihi: 12.07.2018
Şeklinde yeniden düzenlenmiştir.
759/1-1
-
@baumol başvuru süresi neden bu kadar uzadi ki
-
@baumol cok saskinim su an ne kadar uzatmislar boyle tesekkur ederim bilgi icin
-
@baumol hocam bilgiyi nerden aldınız sitede bulamadım ben
-
@baumol duzeltme ilanini nerden buldunuz bakanligin sitesindeki ilanda hala eski tarihler var
-
@siyasallı Resmî gazete kardeşim
-
Resmi gazetede çeşitli ilanlar kısmında düzeltme ilanı
-
@baumol buldum hocam çok sağolasın
-
Arayıp soran var mı kurumu ?
-
2 tane müfettiş almayacaklar mıydı ya niye bu kadar uzatmışlar ki ?
-
Aradım. Resmi gazetese yayımlanacak dedi. Orayı takip edin. Kendi sitemizde de yayımlarız dedi. Ama anladığım kadarıyla tarihler ertelenmiş ama ne zaman olacak konusunsa bir şey demedi
-
Almaya niyetleri yok belli, nisan ayında da ilanı kapatırlarsa şaşırmam.
-
https://www.tarim.gov.tr/rtb/Duyuru/7/Mufettis-Yardimciligi-Giris-Sinavi-Duzeltme
12 Haziran 2018'e alınmış sınav. Gerçekten anlam veremiyorum.