Salı Günü ( Şampiyonlar Ligi Maçları, Yapılacaklar, Hava Durumu, Anlamı, Tatil, İş, Dizileri vs ) Hakkında Konuşalım
-
Evet bugün günlerden salı ve belki de yılın belli aylarındaki şampiyonlar ligi maçları dışında pek de anlamı yok gibi. Salı gününe anlam katmak için neler yapabiliriz? Salı günü neler yapıyorsunuz ve neler yapılabilir .
-
Pazara gidiyoruz. İşten çıkarsın yorgunsundur, Cumartesi günü başka şeylerle uğraşmaktan pazara gitmeye vakit bulamamışsındır, mecbur bu yorgunlukla, o pazara gidersin. İstersen gitme daha eski meyve ve sebzeleri Avm'lerden iki katı paraya da alabilirsin.
-
@Antimülakat Pazar gercegini basliga eklemeyi unutmusum :). Sali gunleri ozellikle mi pazarla ozdeslesiyor, cevremde kimle konussam sali gunu pazar kuruldugunu ve alisverise gittiklerini soyluyorlar. Salı pazari onemli demek ki :).
-
Salı herhangi bir gün. Bu haftanın salısı benim için yorucu geçecek olsa da salıları genelde hiç bir anlam ifade etmeyen normal bir gün. Çarşambanın bile bir kurtarırı var da salı niye var ki.
-
Şampiyonlar Ligi tabi yetmez mi beee
-
Sali gercekten sallaniyor:) Bugun cok durgun her yer ne bu sessizlik veya ses cikinca cigliklar halinde gelen dalgalar.
-
Haftasonu da çalışmış olmanın verdiği yorgunluğu atmak üzere erkenden uyumak istiyorum
-
Bizim Sali gunumuz boyle geçti/geçiyor.
Bir arastirmaya gore aslinda Pazartesi sendromu Sali gunu hissedilirmiş. -
@sabırsız 2 saattir uyumaya çalışıyorum. Gözlerim yorgunluktan acıyor göz yaşı akıyor. Gene de uyuyamadım ya.
-
@Phoenix o nasıl kötü bir durum Aaa bak bugün ne öğrendim öğleden sonra saat 2 ile 3 arası yarım saatlik bir uyku gece uykusunun 2 saatine eşitmiş ve hafızayı 4 kat arttırıyormuş
-
Bir salı gününü devirmenin ardından, salı gününü forumda tatil yapmayı düşünerek noktalıyoruz. Haftaya salı bana anlatacak bir şeyler bularak gelin arkadaşlar, salıya da anlam kazandıralım .
-
@Destan salı sallanır
-
@sabırsız allah canını almasin
-
@sabırsız Eksik olduğu için tamamlamak istedim. Portekiz, İspanya gibi bu işin ilmini çözmüş ülkeler bu uykular için öğlen aralarını kullanıyorlar ve buna siesta diyorlar, 12.30 dan saat 16 sularına kadar olan arada uyumak vücudu dinlendiriyor. İslam'da da var benzer bir yaklaşım, mesela sabah namazından öğle vakti namazına kadar ve ikindiden akşam namazına kadar olan arada uyumak insanın daha çok yorulmasına sebep olurken, öğle namazından ikindi namazına kadar olan arada vücudu dinlendirmek veya uyumak yine vücuda iyi gelen şeyler arasında, bu da aşağı yukarı siesta yapılan saatle aynı zaman dilimine denk geliyor. Bu bilgileri hatırlamama sebebiyet verdiğin için teşekkürler .
-
@Destan evet bugün bunları da öğrendim çok teşekkür ediyorum kıymetli bilgileriniz için. Bundan sonra 2 2buçuk arası mescitte uyurum artık şaka bir yana da insandan daha fazla verim alabilmek adına uygulamaya geçirilse hiçte fena olmaz.
-
@Destan valla dediğin bahane gibi geldi bana sanki pusuya yatmissin da biri bunları söylemene neden versin diye bekliyomussun gibi geldi geldi bana kardes
-
@sabırsız anaokulu öğrencileri gibi düz çizgi çalışması da yapalım isterseniz
-
@sabırsız Öğle aralarını geçtim mesai saatlerinin bile en erken 21.00 sıfırlarda bittiği güzel ülkemde insanlar normal gece uykularını bile yapamıyorken, nerede öyle güzel öğle uykusu .
-
Günaydın arkadaşlar, benim için erken bir gün başlangıcı oldu. Kalkar kalkmaz da salı gününün şerefine yazmak istedim . Bu akşam şampiyonlar ligi maçları var. Futbolseverler için güzel şölenler bunlar. Bugün beklenen en yüksek hava sıcaklıkları Ankara için 14, İstanbul için 18, İzmir için 19 derece olacak. Kış kendini yavaş yavaş yerleştiriyor. Sıkı giyinmeye başlamadıysanız sıkı giyinin, başladıysanız devam edin .
-
Tekrar günaydın efendim, yeni kalkana, kalkıp kendine gelemeyene, iş yerinde uyuklayana, zehir gibi çalışan herkese günaydın . Neler yapıyorsunuz anlatın bakalım.