Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
yeterrrrrrr be açıklayın şu sınavıda önümüzü görelim işimize gücümüze bakalım.......
-
240 SORUDAN 120 DOĞRUMU GEREKİYOR GEÇMEK İÇİN
-
@serencan güzel kardeşim aç sınav ilanını doğru düzgün oku bütün sorularının cevapları var orada
-
arkadaşlar sınavlar açıklandı haberi var doğru mu
-
Sinavlar sonuclari belli oldu onermesi dogrudur.
Sinav sonuclari yayinlandi aciklamsi simdilik yanlistir. -
Suan kamupersoneli.net e çok saglam sövüyorum. Durduk yere heyecanlandırdılar beni.
-
bekleye bekleye helak oldum
-
@ozitustas arkadaşlar tık almanın peşinde bazı siteler, yayınlanmış gibi haber çıkarıyorlar. Sonuçlar sitede yayımlansa ilk konuşulacak yer ty.forum olacaktır
-
@ozitustas adamlar açıklandı diyip geçmiş yılın listesini koymuşlar. Çok şey söylenir de utanma duyguları hiç yokmuş. Biz buyuz diyen bir site işte.
-
@Dikotomi Ne yazikki oyle.
-
-
O liste o kadar çok karsıma çıktı isimleri ezberlemisim artık kanmıyorum hımm eski liste deyip kapatıyorum
-
bu sınavın sonucunu benim kadar heyecanla ve merakla bekleyen yok sanırım...
-
Bunlar hoş değil gerçekten vurgun peşinde olmanın başka bir yolu, tarafsız, dürüst davranmak bu kadar zor olmamalı. Haberi bugün açıklanacak şeklinde yap veya açıklanması bekleniyor şeklinde yap. Kılavuzu meşhur site olanların, yaptığı haber de dolu çıkmazmış, ne diyelim!
-
Biraz önce 0216 503 5173 numaralı Halk Bank İnsan Kaynaklarından edindiğim bilgi '' Bu hafta sonu yanı 02.12.2016 mesai bitimine kadar açıklanmasının planlandığı" dır.
-
Sınavın sonucu yani hangi teste ne kadar doğru olduğunu da yayinlicaklar mi sinav.ataaof.edu.tr/halkbank sitesinden ? Yoksa sadece mulakat listesi mi yayinlanicak ?
-
JAPONYA da yaşasaydık bu sınavı düzenlemekle görevli sorumluların harakiri yapmaları lazımdı.. ayıptır günahtır...azıcık sorumluluğunuzun gerektirdiği gibi davranın....sanki klasik sınav yaptılar milleti.....tövbe yarabbim ya......
-
@vedat türkiye bura hocam bence 6 ay felan beklemediğimize sevinmemiz lazım
-
Umut tacirliği yapıyorlar başka bir şey yok....
-
Telefondan girip bakinca bende aldanip dogru liste sandim.cok uzulmustum. neyse ki hala bekliyoruz