Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
@Ozan-Erbay sonuca şu an mı baktınız? ben neden açamıyorum sayfayı?
-
@Yoluzunyol açılmıyor şu an hocam site. ben de henüz bakamadım.
-
Ne zaman açılacak sayfa
-
Sonuçlarını görebilen var mı arkadaşlar.? sayfa açılmıyor
-
adamlar eline yüzüne bulaştırdılar işi
-
Kaç saat oldu bekliyoruz bi sayfa açılsın diye
-
Erzurum üniversitesini telefon yağmuruna mı tutsak napsak yeter artık
-
@Uğur-Safgöl bir ay bekletip bu kadar yüze bulaştırma başarısı
-
birde haberlerde diyordu ki başarıyla sınavı yaptık daha açıklayamıyorsun ben anlamıyorum bu kadar kalitesiz ve şaibeli bir ortamda iş bulma çabasındayız @mimiko
-
Benim kendi adıma düşüncem şudur ki sistemin bloke olması tercih edilöeyen yerlerin kişilere mülakat yeri olarak çıkması şaibeli bi sonuc sistemi konusundaki düşüncelerimi arttırdı umudum dakika ve dakika tükeniyor sınav sonuclarında hata yapmak kabul edilebilir birsey değil kanımca
-
Sınav sistemi ve bu becerisizlikler insanı sinir hastası eder.
-
@mimiko bazı kişiler bakabilmiş sınav sonucuna o yüzden şu an sitenin açılmamasının nedeni bunların beceriksizliği Bu işlerle uğraşacak adamları torpille tanıdıkla alırlarsa böyle olur
-
Ben zaten geçen hafta sonu ''iletişim'' diye verdikleri numaralar ve mail adresleri ile iletişim kurma çabalarımı bıraktım.Maile bakılmıyor , listeye verilen numarlarında belli ki telefon fişi çekilmiş..3 saat aralıksız arasanızda cevap alamayacak halde , tam anlamıyla bir rezalet .Erzurum Atatürk üniversitesini aradığımda ise telefon suratıma kapatıldı .Klasik Öğrenci işlerinde çalışan evinde mutsuz kadın tripleri yedim hem ayıp , hem yazık..
-
halkbankası duyurularda bi pdf vardı taban puanları felan yazıyodu onuda kaldırmışlar
-
@jamiryo onu kaldırma amacı nedir acaba
-
O taban puanların ekran görüntüsünü alan bir arkadaş var mı acaba? Kaldırmaları çok garip geldi
-
-
@siinemlacin yanlış hesap yapmışlardır alacakları kişiler barajın altında kalmıştır
-
@aliveli bu listedeki taban puanlar sistem geri geldiğinde değişmiş olacak deniyor. net bi şey duyan var mı?
-
@babanınoğlukemal hocam büyük rezalet yani baraj değişmesi veya kazandı açıklanan birinin kaybetmesi çok saçma