Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
Ben de sifremi unuttum ve 10 kez rahat mesaj istedim hala gelmedi simdi de sayfa açılmıyor
-
@Tolgahan-Ayyıldız siteye ulaşılamıyor hangi linkten baktın?http://sinav.ataaof.edu.tr/halkbank/ burdan mı?
-
@jamiryo evet
-
@jamiryo şuan bende giremiyorum deliricem
-
@Tolgahan-Ayyıldız şifreşu telefona ataofdan gelendi dimi ya
-
Bu da gol değil.
-
@Melek-Bakali kaç almıssın
-
bazı şehirlerde taban puanları yazmıyor. O bölgede barajı geçen olmadığı için mi acaba yazmadı ?
-
58 almışım ilk tercihim tekirdağın ortalaması 55 ikinci tercihim istanbulun 52. Baraj da 50ye çekilmesine rağmen mülakata hak kazanamadım. Benimle aynı durumda olan var mı?
-
@Begüm-Meriç İlan başvurusunda ki belgede barajı geçen ve ilk 100'e giren kişileri mülakata çağıracaklar yazıyordu. Bu yüzden barajı geçmenin yanında sıralamaya girmekte önemli.
-
@Begüm-Meriç ben de aynı durumdayım. İlk tercihim Kocaeliydi ikinci tercihim iç kontrolördü 50 puanını ve kocaeli taban puanının üstündeyim ancak mülakata hak kazanamadım
-
ben siteye hiç bir şekilde giriş yapamıyorum giriş yapan arkadaşlar nasıl girdiniz acaba
-
Ben de aynı durumdayım 55 aldım istanbul ve tekirdağ tercihimdi ama kazanamadım 40 ingilizce 24 genel yetenek 20 genel kültür 20 hukuk 4 maliye yaptım diğerlerinde biraz fazla yanlışım var ama daha napayım
-
Hala siteye giremiyorum şaka gibi ya
-
62.4 istanbul uzman yard mülakatı geldi çok şükür, umarım orda elenmem. taban puanını geçen çok kişi alan ve ingilizceden en az yarı doğru yapamadığı için elenmiş Allah yardımcımız olsun
-
@Tolgahan-Ayyıldız sınav başvurusunda sorulacak soruların en az yarısını doğru cevaplamak diye bir koşul var. Bu koşula göre sonuç alsak zaten 60 barajı geçmiş olmamız gerekir.
-
@kamyoncu sıralamam yazmadığı için bilemiyorum
-
Hala girilemiyor siteye.Chrome explorer hicbiri olmadi
-
girilmiyor kıı sayfayaa yaa
-
Ben de 50 aldım istanbul yazmıştım bu da olmadı..ing,genel kultur genel yetenkte barajı gectim ama alanda özellikle hukuk ve iktisatta bekledigimin cok uzerinde yanlış geldi.bu da nasip degilmis demekten yoruldum artık