Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
Link çalışmıyor girebilen birine verebilirim bilgilerimi bir ekran fotoğrafı karşılığında...
-
arkadaşlar şifremi unuttum kısmı çalışmadığı için kapattılar siteyi gün içinde açılacak
-
@Uğur-Safgöl skandal ya
-
@ugurboun onca bekle sınav sonucunu öğreneme skandal tabi
-
Ben de giremedim ya ne zaman açılacak site?
-
Arkadaşlar bütün numaraları denedim kimseye ulaşamadım var mı ulaşan
-
Ben şimdi konuştum yoğunluktan dolayı kitlenmiş akşama kadar düzelir öyle umuyoruz dedi
-
olay şu 70 alsak dahi ingilizce barajını geçemessek olmuyor malesef.
-
@kozexpo Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi içinde söyledi:
olay şu 70 alsak dahi ingilizce barajını geçemessek olmuyor malesef.
Ben de alan barajında kaldım
-
Teşekkürler @mimiko , numarayı bizle de paylaşabilir misin ?
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/428/halkbank-tefti̇ş-kazananlar
teftiş gelsin bu gruba
-
@hrsygzlolacakmi 40 ingilizce yapıp bankadan kalmak of ooofff!
-
alandan 78 ingilizceden 42 gy/gk dan 41 doğru yaparak 67,0887 puan aldığım ve Van için uzmanlık mülakatına hak kazandığım sınav.
-1.tercihim van uzmanlık
-2. tercihim istanbul iç kont.istanbul için iç.kont taban puanıda 67,0887 .Galiba 1.tercihimden dolayı van geldi yoksa iç kont gelirdi
-
@Tolgahan-Ayyıldız benim ilk oturum fena degil de hukukla iktisatta batmisim hele iktisatt off yoruldum artik
-
@hrsygzlolacakmi ben ekonomi ve bankada battım
-
@Tolgahan-Ayyıldız he banka var bi de evet o kadar batınca neden battığını unutuyosun
-
Arkadaslar bu bolumlerin maaslari,genel olarak olanaklari falan nasil?Hic bilgi sahibi olan var mi?
-
arkadaşlar ben neden bakamıyorum sonucuma
-
@ugurboun iç denetçilik 4000 uzm. yardımcılığı 2700 küsürlerde olması lazım.
-
45 ingilizcemi ve iyi gk gy mi ve hukukumu, iktisat ve işletme yaktı. Alan barajı......