Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
uno momento sacramento çimento yapmayın nolur
-
@cmrq i supposed it was cause of my network :upside_down:
-
AHA GELDİ DESEM SONRA ŞAKA ŞAKA DESEM BENİ KOVALAYACAK KAÇ KİŞİ VAR
-
@tortilla Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi içinde söyledi:
@tortilla Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi içinde söyledi:
40000 desem
-
-
arkadaşlar bütün yorumları okudum birkaç kişi sınavı kesin kazanacakmış gibi konuşuyor hemen mülakat telaşı almış milleti ben niye böyle düşünemiyorum acaba bende mi sorun
-
@Büşra-Kaya Bu her sınavda yasanan bir süreç sonra herkes kaybolur kazananlar konusmaya baslar
-
" (HTTP Hatası 403 Yasak -) bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok" "Sayfa (HTTP Hata 404 - Dosya bulunamadı) bulunamıyor" Web görünümü veya WebPort erişirken bu hatalar oluşur.
NEDENİ
IIS içinde WebPort sanal dizinde varsayılan belge (default.asp) WebPort dizininde eksik ya da yanlış ayarlandı.
ÇÖZÜM
Web sunucusunda varsayılan belge ayarını doğrulayın.
IIS (Internet Services Manager) konsolunu açın.
WebPort sanal dizinine sağ tıklatın ve Özellikler'i seçin.
Belgeler sekmesini tıklatın.
Her belgeyi seçin ve Kaldır düğmesini tıklayın.
Ekle düğmesini tıklayın.
"Default.asp" yazın ve Tamam'ı tıklayın.
Ana IIS Konsol ekranına dönmek için yeniden Tamam 'ı tıklayın.
Şimdi WebPort sitesine erişiminiz olmalıdır.
WebPort dizin sunucusunda default.asp belgenin var olduğunu doğrulayın.YANİ HER AN SONUÇLARI SİSTEME YÜKLEYEBİLİRLER. ÖNCE KENDİLERİ KONTROL EDER SONRA SİZE ERİŞİM İZNİ VERİRLER
-
İnşallah 1 ay da bu şekilde bekletmezler:) Bu saatten sonra açılacağını sanmıyorum . Yarın açılır herhalde site arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için.
-
@2577. Girebildin mi peki
-
@Tolgahan-Ayyıldız girme yöntemi yazmıyor adam.
-
@paretosef adam hatayla ilgili çözüm yazmış eğer sonuç olumluysa ben de deneyeceğim
-
@Tolgahan-Ayyıldız hayır uyarının ne anlama geldiğini açıklıyor. Erişime açılmamış özeti bu.
-
@Tolgahan-Ayyıldız AYNI İŞLEMİ YAPABİLMENİZ İÇİN SAYFA YÖNETİCİSİ OLMANIZ GEREKİYOR
-
@tortilla kusura bakmayın şimdiden strese girdim yazılanı yanlış anlamışım facede herkes açıklanmış diye yazmış burada açıklanmadı diye yazıyor kafam allak bullak oldu
-
@Tolgahan-Ayyıldız HERKES STRESLİ SAYFADA HAREKET VAR YA ONDAN
-
O sayfada çıkan Server hatası ben hep baktığım zaman öyleydi bu yeni birşey değil ki sizde farklı bişey mi çıkıyor ben anlamadım ki
-
@bgm bizde sayfa bulunamadı diyordu saat dört buçuk civarı forbidden hatası vermeye başladı
-
Temel mesele nedir biliyor musunuz
Bi kaç adet insan ego tatmini yaparak son bir haftadir şu gun açıklanıyor şu saatte açıklanıyor yok yok olmadi birazdan geliyor sonuç
Sonra yorumlarını siliyor sonra gene az kaldi sağlam duyum aldim yok içerden duyum aldim bla blaa..
Laaa bi bitmediniz
Dışarda bir yerlerde size itibar eden kimse yok burda saygi peşinde kosuyorsunz miletin umutlariyla oynuyorsunuz
Yazik bee size cidden yazikNot: Malum şahıslar sonuclar geldi gelecek dedikten itibaren kac saat geçti ben bile unutum
-
Ben iyi niyetli olarak düşünüyorum. Şöyle ki bu durumda kimsenin ego tatmini yapacağına inanmıyorum. Sadece kesin diyerek hata yaptıklarını düşünüyorum. Nitekim aranılan insan kaynakları bile geçen hafta için, bu hafta kesin demişti..