Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
Umutlu olmaktan başka çaremiz yok sanırım.. Hayırlısı demekten içimiz şişti. Ama yine de hayırlısı
-
@tuğba-gül Halk Bank reklamları gaza getiriyor beni de
-
@goygoy Yok arkadaş yok.. Umutlu olalım, sonra hayal kırıklığı yaşamayalım.. Zor bir süreçteyiz..
-
Tek istediğim sınav sonucu kaç net var vs ıngilizce ve hukuk özellikle, sıralamayı da geçtim artık yeter en azindan onu aciklasalardi bugün artık okunmuştur sinavlar yani
-
@mustugur başka sınavlarda onu öğrenebilmek için bile o kadar uğraş veriyoruz ki umalım sonuçları açık ve net bir şekilde açıklasınlar..Zaten yorucu bu süreci daha da zorlaştırıyor şeffaf olmayan listeler.
-
Geçmiş olsun arkadaşlar bugün de ölmedik
-
İnsanları bu kadar bekletmenin mantığı nedir? Hala anlamış değilim
-
Zona oldum ya on gündür tedavi görüyorum
-
@mimiko çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin.Beklediğiniz sonuçta sizin için hayırlı olur umarım.
-
@sabırsız tesekkür ederim arkadasım insallah herkesin gönlüne göre olsub gercekten uykularım yok her gun antibiyotik ve antiviral kremlerle duruyorum bizi bu hallere düşürenlere yazıklar olsun bunu kimsenin kimseye yasatmaya hakkı yok
-
@mimiko hocam daha mülakatlar var onların beklenmesi var kafanıza fazla takmayın.
-
@ncbb doğru söylüyorsunuz da işte öyle olmuyor beyin farklı çalışıyor kafaya takılanlar birikimler belirsizlikşer bir şekilde patlıyor vücutta daha beterinden korusun allah İnşallah bu da geçicek sınavı gecip gecmemeyi de gectim beni yoran bu belirsizlik yoksa zaten her ihtimale kendimi hazırladım öyle aşırı bi iddiamda yok ama umut bağladığım için ister istemez önüme bakamıyorım olmadıysada olmasın olmadı diyip önüme bakayım bende
-
bekle bekle bekle bla bla blaaaa !
-
ne sınav mış arkadaş ne kpps kaldı sınavına girip de açıklanmayan ne de dil sınavları yazık bize işimiz gücümüz var askere gidecez yoksa haber bekliyoruz yoruyorlar bizi açıklayın artık sonuçları.
-
bunlarda iş yapcakta biz görücez yazıklar olsun.
-
Bu forumda şu güne kadar açıklanacak diye konu açmayın. Ters tepiyor
-
nefret ediyorum haftasonlarindan ya bir degil iki degil kac tane insan beklemekten ölü. Turkiyede sinava girmek sorun degil zaten sonucunu ogrenmek buyuk işkenc.Haktır ya hakkk !!! #Direningençlerumudunuzuyitirmeyin
-
Bekle bekle bekle .. zulümden beter açıklansın da biz de önümüze bakalım artık ama ne olacaksa olsun bu kadar sürer mi allah aşkına ya. Stres,gerginlik had safhada.. Bu gidişle ocak 2017 den önce açıklamayacaklar gibi.
-
Arkadaslar bosuna sinav sonucu falan beklemeyin tam bir aydir bir sinav sonucunu aciklayamayacak sistemi olan bir memleketteyiz okursun afedersin bir yerlerini yirtarsin bir yerlere gelmek icin sinav allah sinav ...yetmiyor buraya kadar geldin ama olmaz bir engel daha cikartmam lazim deyip bir de mulakata cagirirlar adam universiteyi bitirmis e sinav yapiosun onuda gecmis sozlu mulakat birde...o anki insan bildigini de unutur sanki oraya kadar gelmek tesadufmus gibi birde mulakat yaparlar hos bir is sahibi olmak icin mulakat sonucuna gorede belirlenmiyor baban vali kaymakamsa milletvekili akraban varsa varsa yancin yoncan yosunun .... hic dert etme devreye sok mulakat hawa gazi olur .... yurt disinda her hafta uygulama ders var okulun bitti mi isin hazir cunku adamlar seni bolumunde o dalda yetistiriyorlar okulu tam sistemde calisiyor bitiren hak kazaniyor bizde ful ezber kagit ustu ogrenci muhasebeden 90 ustu not aliyor ise soksan sokaktan birini kolundan cekip getirmis gibi davranir gormemis ki cunku yil sonu staj oda yaparsan ne ala okulda sinav okulu bitrirsin gene sinav onuda gecersin gene sinav vay vay vay adamin bolumunu liseden belirliyorlar soZel okuyor matematikle ilgisi yok universitede isletme bolumu okuosun diyelim ful finans muhasebe matematik hadi cik isin icinden ha bitirdin mi okulu mezun oldun hadi kpsssye ne yapacaksin ...ordada herkesi hangi bolumu okumussan matematik yapmak zorundasin e adam matematik gormemis fakat kendi alaninda zeki basarili ne olacak arada dunya kadar boyle basarili insan yok olup gidiyor tek sinav ustunden herkesi degerlendiriyorlar hepsi anlasmali sonra seni dershaneye ister istemez surukluyor hadi matematik yap universitede harctir sudur budur odedin birde dershaneye ode bakalim ... zayifiz geriyiz sistem cok yalnis bakin cok pismanim turkiyede okudugum icin memleketimizin tasi topragi altin cok guzel hawasi hic bir yer mevsimi olsun guzelligi olsun boyle degil ama egitimde sosyal davranista yok arkadaslar yirmi yil geriyiz diyecegm odur ki sinav sonucunu belki yayinlamazlae bile bosuna beklemeyin
-
Millet olarak hiç birimiz hakkımızı aramayı bilmiyoruz. O yüzden bu kadar keyfi davranabiliyorlar. Evet keyfi davranıyorlar. Çünkü kurumsal olduğunu iddia eden bir firma bir işe alım sürecinde sürecin tüm adımlarını planlı ve şeffaf yürütmeli. Sadece sınav tarihi değil sonuçların açıklanacagi tarih mülakat tarihleri her şey önceden belli olmalı. Sürecin tüm adımları önceden planlanmali ve kurum bu plana uygun hareket etmeli. Insanlar ise girme umuduyla sınava giriyor ve sonuçların ne zaman açıklanacagi neden sonuçların açıklanmasının bu kadar geciktigi açıklanmiyor. Eğer uğraşmam gereken başka sorunlarım olmasa 70 lirayı geri almak adına mahkemeye basvurabilirdim. Hayır sorun 70 lira değil böyle bir şey için mahkemeye basvurmam tabi ki. Ama böyle rezil bir muameleyi kabul etmediğimi keyiflerine göre bir süreç yürütemeyeceklerini göstermek için yapardım bunu