Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
-
ohalden dolayı uzadı diyen var, kazananların güvenlik soruşturması yapılıyor diyen var. bilemiyorum bence bi hafta daha bekleriz.
-
@ali_onal buna inandım demeyin lütfen
-
@ali_onal daha mülakat olmadan ne güvenlik soruşturması. kimse iyi sallamış.
-
Bilmiyorum arkadaslar uzadikca dedikodular artiyor. Kamuoyuna bi duyuru yapan yok.
-
Sosyal medya hesaplarının linkini istediler ya kontrolden geçiyor olabiliriz bence.
-
@Yoluzunyol sınav sonucu açıklaması ile alakası yok bu durumun, dediğiniz şeyler mülakat aşamasında olur. Şuan sınava çekirdekten fetocu birisinin girdiğini tespit etseler (şuan böle bir araştırma yok velevki etsinler ama) sınav sonucu sınav sonucudur. Mülakatta elerler eliceklerse adamın doğrularını mı silecekler kazandıysa.
-
@paretosef Öyle de olabilir hocam ancak her şey prosedüre uygun ilerler mi diye düşünüp bu sonuca vardım ben de. Ilerlemeyebilir bence keza. Sonuç olarak bugün de sonuç gelmedi biz calismaya devam edelim kolay gelsin hocam.
-
arkadaşlarım çoğunuz belki banka sınavına daha önce girmediniz belki lakin biraz çıkarım yapın ve mantıklı düşünmeye çalışın. Kendi söylüyorsun dedikodu bunlar diye gerek yok. Sosyal medya incelemesi diye bir durum söz konusu değil. Zaten son aşamada müfettişlik için büyük ihtimalle ev ziyaretleri yapılacak seni daha yakın soruşturacaklarına emin olabilirsin.
-
Daha önceden birçok arkadaşımız gerek insan kaynaklarını gerekse Atatürk üniversitesini arayıp bilgi almak istediler ve "ay sonuna kadar açıklanacak" şeklinde geri dönüş aldılar.Kasım ayını bitirdik ve hala beklemedeyiz.Yönetimsel,üniversite bazlı veya herhangi bir sebepten açıklama süreci uzatılıyorsa şayet bununla alakalı neden bilgi verilmiyor da bu kadar insan bekletiliyor cidden anlam veremiyorum açıklama süreci uzadıkça gerginleşiyoruz haklı olarak net bir tarih verilse sınav sonucunu bekleyen insanlarda bu kadar stres ve gerginlik oluşmaz.
-
@sofuoglu hocam çok garip bir süreç gerçekleşti. Daha önce Halk bank da Ziraat de sonuçların açıklanma evresini bu kadar uzatmamıştı. Üstelik Eximbank başlığına göz attım neredeyse 500 kişinin girdiği bir sinavı kurum kendi bünyesinde okuyor sonuçları açıklıyor 2 3 hafta içinde 5 6 ay içinde de mulakatları gerçekleştiriyor.Üstelik eximbank sınavı klasik...
-
Ben bugun mesai bitimiyle sisteme erişebileceğimizi düşünüyorum araya hafta sonu girsin olayın ve gelecek tepkilerin alevi sönsün
-
Öncelikle umarım sizin dediğiniz gibi bugun açıklanır lakin, eğer mülakatlar söylendiği üzere ocak-şubat ayı gibi yapılacaksa bu ayıda gözden çıkarmakta fayda var, sonuçlar ile mülakatın arasını fazla açmadan karambole getirecekler gibi geliyor bana hadi hayırlısı kafalar berrak beklemeye devam.
-
@goygoy hocam bu kadar uzaması zaten çok mantıksız madem bu kadar uzatılacak önceden bir planlama yaparsın şu zaman açıklanacak,şu zaman mülakatlar gerçekleşecek gibisinden sınavın açıklanması muallak geçtiğimizi varsayarsak mülakat,güvenlik soruşturması vs derken kim bilir daha ne kadar uzayacak bu süreç,keşke herkes "eximbank" gibi işini ciddiye alsa da insanlar mağdur olmasa,eximbank da çalışan bir tanıdığım var ve cidden çok kaliteli ve girilmesi zor bir kurum ,böyle olunca adamlar klasik sınavları bile o kadar dar bir zaman dilimi içerisinde inceleyebiliyor demek ki çok zor bir durum değil ya da çalışanların özverili ve işini ciddiye alması ile alakalı.
-
@sofuoglu gerçekten ifade ettiğiniz gibi yoruma gerek yok. Her ne kadar kendimizi adapte etsek de burası açıklanmayınca başka kurum sınavlarına da hazırlığımız eksik kalabiliyor. Halk Bank seneye sınav açarsa Anadolu aöf yapabilir veya başka bir yerden ama bu sınavı yapan kurum olmayacak büyük ihtimal.
-
@goygoy bundan sonra her sene atatürk üniversitesi yapar hocam, genel müdür bey erzurumlu
-
@Marshallgil bu genel kültürde Erzurum sorularını nedenin daha iyi anlayabiliyoruz :):)
Hocam işini yapsa herkes hızlı şekilde isterse Barcelona Üniversitesi yapsın. Hakkaten belki onlar daha çabuk açıklardı:) -
@goygoy hocam gönül ister daha çabuk açıklansın fakat emin olun normal süreç içindeyiz daha.. banka sınavları her zaman 4-5 hafta içinde açıklanır. ki insanlar tek işi bu sınav değil biraz daha hak vermeliyiz diye düşünüyorum
-
Katılıyorum tabi, yapsa Halk Bank duyuruyu şu gün açıklayacağız diye 1 değil 2 hafta bekleriz
-
@goygoy bence de öyle:) fakat ben onlarında işler bitmeden şu tarihten açıklayabileceğiz topuna girceklerini sanmıyorum:)
-
@Marshallgil Bekleyip göreceğiz ama umutluyum ben bugünden.